doktorkama,zdravstvenim radnicama uopste?mislim konkretno o mladim doktorkama,da li na njih gledate drugacije u odnosu na npr.uciteljicama,mene na primer strasno privlace!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
alexandrra:Skoro svim muskarcima je to fetis ili bar se vecina njih pali na med. sestre, ali ja ne razumem zastojer one ili su matore, ili nose pantalone, ne oblace se izazovno u minice i haltere kao sto ih muskarci zamisljaju...
![]()
![]()
alexandrra:Skoro svim muskarcima je to fetis ili bar se vecina njih pali na med. sestre, ali ja ne razumem zastojer one ili su matore, ili nose pantalone, ne oblace se izazovno u minice i haltere kao sto ih muskarci zamisljaju...
![]()
![]()
inspirion:Ne volim medicinske sestre.
Čak su mi nekako bzv.
Ali mi se mnogo doktorke sviđaju.
milanivk:doktorkama,zdravstvenim radnicama uopste?mislim konkretno o mladim doktorkama,da li na njih gledate drugacije u odnosu na npr.uciteljicama,mene na primer strasno privlace!
da,ona stvarno nije podnosila devojkeLjuba82:А и имали смо у средњој нашу дежурну докторку...ту код старог Меркатора...невероватно како није волела девојке...али зато типове...ееееее...довољно је било да дођеш...кажеш др Уз**** нешто ми није добро...мало ти погледа груди и ето оправдања...![]()
Uopšte me ne privlače!!! Svaka čast svim zdravstvenim radnicima, pogotovo onim koji se pridržavaju Hipokratove zakletve, ali od njihovih bijelih mantila bi me prošla i navjeća erotska želja.milanivk:doktorkama,zdravstvenim radnicama uopste?mislim konkretno o mladim doktorkama,da li na njih gledate drugacije u odnosu na npr.uciteljicama,mene na primer strasno privlace!
Banshee:da,ona stvarno nije podnosila devojke![]()
ali mene je zgotivila zbog neke price i svaki put se nesto odusevljavala kad bi me videla....logicno,opravdanja nikad nije falilo 8-) :-D