Одлично. Цитираш одломке из "Драме савременог човечанства"
Љотићевци су као битну историјску тачку, сматрали ''француску револицију''. Она је настојала да прогна Бога, и на његово место зацари човека, и као божанство промовише хуманистичка начела - слободе, братства и једнакости. Тако су и све безбожничке идеологије: комунизам, демократија, национал-социјализам и фашизам, уствари законита деца француске револуције. Начело СЛОБОДЕ - обожава демократија, начело ЈЕДНАКОСТИ - обожава комунизам и начело БРАТСТВА -обожавају: национал-социјализам (обожавање расе) и фашизам (обожавање државе).
Иначе јудео-масони (који су и спровели како француску тако и бољшевичку и друге револуције) су склони да у својој пропаганди и фабрикованој историји, све европске национализме поистовете са фашизмом и национал-социјализмом, без обзира на идеолошки духовни извор. Зато се треба еманциповати од утицаја такве пропаганде
Оно што је заједничко неонацистичким организацијама у Србији и највећим противницима љотићеваца (дражиновци, комунисти, 5.октобарске демократе...) је што имају исти став о Љотићу, који гласи да је он: "неонациста, хитлеровац, издајник, германофил". Да је Љотић био некакав издајник и германофил, како га оптужују комуно-демократе, не би се ни у ком случају, практично добровољно у два светска рата борио против Немаца. Шта више, једини је он, пре рата разобличавао национал-социјализам и фашизам, са исправног становишта, указујући на њихову антихришћанску суштину.
Говорио сам позитивно о љотићевцима и њиховом анитикомунизму у вези са борбама у Србији, нисам говорио о светској сцени. Зато припази и не пребацуј ми оно што нисам написао. Шпанија
Видиш, Љотићевци су једина групација у Србији која је још пре рата знала шта је комунизам, и уопште за време рата били су духовно и идеолошки најизграђенија војска на овим просторима. Због тога су и први улетели у борбу са комунистичким злом, и били упаљач антикомунистичког потенцијала србског народа.
Очигледно ниси адекватно упознат са дешавањима на овим просторима пре и за време рата. Предлажем ти да прочиташ ''Историју Југославије пре и за време II С.Р.'' - капиталног дела, нашег чувеног историчара др Ђоке Слијепчевића. Ту ћеш се на одговарајући начин упознати и са Љотићем и са СДК-ом и са многим другим стварима о којима имаш предрасуде. Е сад, ако ни њему не верујеш (мислим на др Слијепчевића) а верујеш комуно-демократској памфлетској пропаганди, онда ти не могу помоћи.
О демократији све најгоре мислим.