gost 41782
Elita
- Poruka
- 19.643
Sloba je ako se ne varam ustolicio saradnju sa Hagom.Потписао је изручење Слобе Хагу. Противзаконито.
Zar ne?
Sloba je ako se ne varam ustolicio saradnju sa Hagom.Потписао је изручење Слобе Хагу. Противзаконито.
Da ga niste uhapsili, Milošević bi bio predsednik SNS.Sloba je ako se ne varam ustolicio saradnju sa Hagom.
Zar ne?
On je za Vučića, gledaj malo televizor.
Za okrivljene ratne huškače ne.Valjda je demokratija i ima pravo svako da glasa po izboru.
nadam se da cu o njemu eventualno cuti samo jos ako ga najzad osude za nesto
i 20 god nakon toga kad izadje
To mu je hvala što je celivao vučića vašem Dupetu.nadam se da cu o njemu eventualno cuti samo jos ako ga najzad osude za nesto
i 20 god nakon toga kad izadje
Zapravo, veruje u white race supremacyOn je čovek koji je znao šta je hteo i to umeo da ostvari.
Prema tome primer za ugled ali samo u tom smislu.
Što se njegovih političkih stavova tiče potpuno su neautentični jer je on samo politička podstanica za reemitovanje. On intimno ni u šta od onog što javno pripoveda ne veruje.
Njegov moto je - dok ima za mene ne može bolje biti.
Kad je potpisao Dejtonski sporazum, Milosevic je potpisao i tacku po kojoj ce I Srbija isporucivati svoje drzavljane pred Medjunarodni sudПотписао је изручење Слобе Хагу. Противзаконито.
Ironično ako se ima na umu da je lik juče bio na čelu liste Akcione mreže i asocijacije romskih organizacija.Zapravo, veruje u white race supremacy
Istinski
Po svoj prilici, Raznatovic Svetlana je bila u pravu i to skoro za sve sto je izrekla.Ova najnovija varijanta Č. Jovanovića mi je prihvatljiva za popularnost radi popularnosti-preterano logičan, sve na jes u skladu sa najnovijim trendovima, zgodnjikav, prevejalo ga ovo i ono, a ostao onako drčan, da ne kažem nekulturan, praktikuje isto brzanje kad hoće nekog da obezglasi i obezreči i onda (kao) poentira...
Sad je pogodan da gostuje po TV emisijama i govori na mnoštvo tema, naročito ako ima neko još ko protivureči, pa da se dohvate-kao ono sa Ražnatovićkom.
Više ga čak i ne doživljavam kao političara... što je možda i kompliment.
Neodlučna sam, malo mi je ova tri ponuđena odgovora.
ČJ bih smestila u: zabavan, zanimljiv, onako... neka idealna ali nedostižna destinacija za sve reality igrače, jer onda kad mu vidiš leđa i čuješ odjavu, ideš da radiš nešto šezdeseto i o njemu više ne razmišljaš, ali svaki sledeći put kad bude u najavi-ti ćeš to gledati jer znaš da ćeš biti zabavljen pošteno.
Harizmu ima, ima talenat... ali eto... nedostaje još nešto.
I Vucic je dobio nagradu "naj Evropljanin"Ironično ako se ima na umu da je lik juče bio na čelu liste Akcione mreže i asocijacije romskih organizacija.
Čedo nije čak ni pravi demon nego neki Belzebub.Ljudi grese, ne prepoznaju Demone iz prve
DaEvo koje su pozicije ČJ
1. Želi najbolje svojoj otadžbini (tu se ne slažem)
2. Smatra da je Vučić neshvaćeni pozitivac (tu se ne slažem)
Nemam misljenje i ne razmisljam o njemu ... Evo sada mi pada na pamet belo tip 500... ne znam zasto.
To je onaj Autobiography model. Ne znam da li pratiš kanal mog kolege DondzeaDa
Jedino pametno sto je izrekao za duze vreme je da Seselj vozi rendz rovera od 140.000 eura