sta mislite kolko mu je pao rejting?

Moljac64

Elita
Poruka
16.586
autorska tema. kao sto vidite vucic se izblamirao na domacoj a i svetskoj sceni sa ovom stogodisnjicom i mozda mu ona bas bude okidac za kraj strahovlade njegove. ljudi su ovde bili ubedjeni da smo mi drzava postovana na svetskoj sceni i od ikakvog znacaja a to ocigledno nije slucaj. i to bas na ovaj sveti dan smo se uverili da je tako. mislim da mu je ovo dosta ukaljalo ugled iako tesko da ce dospeti u domace medije, na pinku se nece spomenuti a na rts mozda kroz neku mutljavinu. koliko mislite da mu je pao rejting? ja cenim da trenutno ima oko 45-50% i da ce pasti ispod 45% na izborima. ako szs dobije 20% na parlamentarim tad vec imamo zavidnu opoziciju

Cenim. Da ga to moze spasiti. :lol:

_nobody_

autorska tema. kao sto vidite vucic se izblamirao na domacoj a i svetskoj sceni sa ovom stogodisnjicom i mozda mu ona bas bude okidac za kraj strahovlade njegove. ljudi su ovde bili ubedjeni da smo mi drzava postovana na svetskoj sceni i od ikakvog znacaja a to ocigledno nije slucaj. i to bas na ovaj sveti dan smo se uverili da je tako. mislim da mu je ovo dosta ukaljalo ugled iako tesko da ce dospeti u domace medije, na pinku se nece spomenuti a na rts mozda kroz neku mutljavinu. koliko mislite da mu je pao rejting? ja cenim da trenutno ima oko 45-50% i da ce pasti ispod 45% na izborima. ako szs dobije 20% na parlamentarim tad vec imamo zavidnu opoziciju

Mozda su bili ubedjeni botovi sendvicari i osala SNS raja,svako normalan je znao da smo na samom dnu....

Cenim. Da ga to moze spasiti. :lol:

_nobody_

jos jedan vucicev poltron i strani placenik kome smeta domaca radinost i muzika iz naroda. ti bi da se svi drogiramo i slusamo tehno a ne da slusamo domace i pitome glasove nasih umetnika kao sto su:MITAR MIRIC,SABAN SAULIC,MIROSLAV ILIC,MILE KITIC,JASAR AHMEDOVSKI
to su isto sve srbi i posteni ljudi koje. tvoj gospodar vucic zeli smeniti i dovesti nemce, engleze da mu pevaju na uvce. ali to nije nas sevdah. zato se grand sada ne emituje na TV PINK nego na TV PRVA a to je opozicioni kanal.

- - - - - - - - - -

Mozda su bili ubedjeni botovi sendvicari i osala SNS raja,svako normalan je znao da smo na samom dnu....

e pa sad nisu ni oni zato vucic na sledecim izborima jedva ce preci cenzus.

jos jedan vucicev poltron i strani placenik kome smeta domaca radinost i muzika iz naroda. ti bi da se svi drogiramo i slusamo tehno a ne da slusamo domace i pitome glasove nasih umetnika kao sto su:MITAR MIRIC,SABAN SAULIC,MIROSLAV ILIC,MILE KITIC,JASAR AHMEDOVSKI
to su isto sve srbi i posteni ljudi koje. tvoj gospodar vucic zeli smeniti i dovesti nemce, engleze da mu pevaju na uvce. ali to nije nas sevdah. zato se grand sada ne emituje na TV PINK nego na TV PRVA a to je opozicioni kanal.

- - - - - - - - - -

Najbolji pevač u zemlji je Sinan Sakić.

- - - - - - - - - -

Uzima ponovo lagano,sve dok ispunjava uslove zapada i dok mu oni drze ledja za njega nema zime...

Nema prave opozicije, niti će je biti još dugo vremena. Da Ku... i M..rta pobede zajedno, moglo je samo Miloševića. Narod ne voli Vučića, ali ovi iz opozicije su još veće zlo

pa ako pobedi SZS pa onda opet njih smenimo i dovedemo SNS pa opet njih smenimo i dovedemo SZS pa opet njih smenimo i dovedemo SNS razmislice dva puta pre nego sto naprave neku glupost jer u suprotnom znaju sta ih ceka.

Čoveče, zaboleše me oči a i glava čitajući ovaj tvoj tekst prepun gramatičih grešaka.

Nisi najgori, ima i gorih na ovom forumu, vazda željni da nešto pišu i da ih drugi čitaju, a ni intepunkcijske znake ne umeju da koriste. Ti bar koristiš interpunkciju. Ali brate, ajde kad te molim, počni da pišeš velika slova sledeći put kad budeš pisao nešto.

SHIFT

Jel to toliko teško?

E, sad da se vratimo na temu. Kako smo se obrukali? Kako nas je to Vučić, po ko zna koji put, obrukao na svetskoj sceni? Nisam upućen za ovaj konkretan slučaj. Šta je sad uradila ta protuva?

Da nije možda ponudio Putina sendvičom sa salamom? Trampa srbina?

Daj neki link, nešto.

Pozdrav!

problem je u tome sto mi uopste nemamo nikakvu opoziciju
a nemamo je zato sto na politicki plasman svako gleda samo iz ugla sopstvene koristi, kako da finanskijski uvali i obezbedi sopstvenu guzicu
mnogo je vise je onih koji su protiv, nego koji su za vucica
ali posto tih mnogo vise ne mogu da se sloze, onda vucic bere kajmak
svaka mu cast na toj sposobnosti, koliko god da mi se ne svidja kao politicar
jer je dobar igrac koji ih je sve pregazio
kapa dole predsednice
u stvari, tako i treba
tamo gde nema macke, misevi kolo vode

Čoveče, zaboleše me oči a i glava čitajući ovaj tvoj tekst prepun gramatičih grešaka.

Nisi najgori, ima i gorih na ovom forumu, vazda željni da nešto pišu i da ih drugi čitaju, a ni intepunkcijske znake ne umeju da koriste. Ti bar koristiš interpunkciju. Ali brate, ajde kad te molim, počni da pišeš velika slova sledeći put kad budeš pisao nešto.

SHIFT

Jel to toliko teško?

E, sad da se vratimo na temu. Kako smo se obrukali? Kako nas je to Vučić, po ko zna koji put, obrukao na svetskoj sceni? Nisam upućen za ovaj konkretan slučaj. Šta je sad uradila ta protuva?

Da nije možda ponudio Putina sendvičom sa salamom? Trampa srbina?

Daj neki link, nešto.

Pozdrav!
SHIFTautorska tema. SHIFTkao sto vidite vucic se izblamirao na domacoj a i svetskoj sceni sa ovom stogodisnjicom i mozda mu ona bas bude okidac za kraj strahovlade njegove. SHIFTljudi su ovde bili ubedjeni da smo mi drzava postovana na SHIFTsvetskoj sceni i od ikakvog znacaja a to ocigledno nije slucaj.i to bas na ovaj sveti dan smo se uverili da je tako. SHIFTmislim da mu je ovo dosta ukaljalo ugled iako tesko da ce dospeti u domace medije, na pinku se nece spomenuti a na rts mozda kroz neku mutljavinu. koliko mislite da mu je pao rejting? ja cenim da trenutno ima oko 45-50% i da ce pasti ispod 45% na izborima. ako szs dobije 20% na parlamentarim tad vec imamo zavidnu opoziciju SHIFT

Muskarcima "rejting" obicno pocne da opada,posle cetrdesete ili cetrdeset pete godine.Tad se obicno razvedu od svoje vrsnjakinje,jer smatraju da su one krive,za pad
njihovog "rejtinga".I zaista nova mlada zivotna druzica,"podigne im rejting",i to traje jedno pet godina.Na zalost,posle tog vremena,"rejting" ponovo pocinje da opada.
No sada,sa vecim ubrzanjem.Naravno,sada dolazi do izbora nove saputnice,mladje jedno tridesetak godina.I ponovo muskarac dobija "inekciju" za podiznje rejtinga,samo
nije u stanju da vidi,da njegova mlada draga,prima "stimulans" svaki drugi dan,kada ide u teretanu na "trening".I tako...sve u krug.Svi zadovoljni,dok muskarac konacno ne shvati,da ce mu ubuduce "rejting" koristiti samo za onu osnovnu ulogu,da bude srecan ako uspeva uspesno da isprazni besiku...

Back