Šta mislite, da li nam je zapad arhineprijatelj?

Zbunilo te to što si video da se može zaključivati i bez trčanja pred rudu?

Zbunilo te to što neko može simpatisati papu a ne biti katolik?
Lažeš da ti ne bi doneo zaključak da je nacista onaj koji tvrdi da je Hitler pozitivan lik.
Zbunilo te što insistiram da dokažeš tvoju tvrdnju da sam ja govorio afirmativno o Putinu? Daj pokaži samo jednu poruku u kojoj sam afirmativno govorio o Putinu. Čekam…

• Haha
Reactions: PA8
Vidim da ti debatovanje nije jača strana. Na svakom takmičenju u debati bi recimo bio momentalno diskvalifikovan. Pročitaj ceo članak, bićeš pametniji bar malo dok stigneš do kraja.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Reductio_ad_Hitlerum
Ti si očigledno glup čovek jer nisi shvatio šta sam rekao.

Daj pokaži samo jednu poruku u kojoj sam afirmativno govorio o Putinu. Čekam…

Ti si očigledno glup čovek jer nisi shvatio šta sam rekao.

Daj pokaži samo jednu poruku u kojoj sam afirmativno govorio o Putinu. Čekam…
Čim u debati postaviš Hitlera kao argument na taj način, učinio si "Reductio ad Hitlerum", što je debatni no-no.

U skladu s tim pojavi se i Putin. (Reductio ad Putinum).

U svakom slučaju, ja sam afirmativno govorio o komunizmu bukvalno svaki put kad si ti afirmativno govorio o Putinu. Čim ti jednu lepu o Putinu, ja nastavim sa pet lepih o komunizmu.

Vrati se malo kroz poruke unazad pa sam nađi sve naše pohvale Putina i komunizma.

• Haha
Hoces da Srbija prestane saradnju sa EU?
Srbija u BRICS

mid-yuar-immunitet-dlya-uchastnikov-sammita-briks-ne-otmenyaet-order-mezhdunarodnogo-suda-1-1.jpg

Čim u debati postaviš Hitlera kao argument na taj način, učinio si "Reductio ad Hitlerum", što je debatni no-no.
Ako neka osoba upotrebi Hitlera tokom argumentacije, to ne
znaci da je ta osoba počinila logicku grešku.
U skladu s tim pojavi se i Putin. (Reductio ad Putinum).

U svakom slučaju, ja sam afirmativno govorio o komunizmu bukvalno svaki put kad si ti afirmativno govorio o Putinu. Čim ti jednu lepu o Putinu, ja nastavim sa pet lepih o komunizmu.

Vrati se malo kroz poruke unazad pa sam nađi sve naše pohvale Putina i komunizma.
Ja sam rekao da si ti afirmativno govorio o Brozu. Tu tvrdnju sam dokazao tako što sam pokazao poruku u kojoj si rekao da je Broz pozitivan lik (ako kazes da je neki čovek pozitivan lik, to znaci da govoriš afirmativno o tom čoveku). Ti si rekao da sam ja govorio afirmativno o Putinu i još uvek nisi dokazao tvoju tvrdnju. Ja još uvek cekam da dokazes da sam ja govorio afirmativno o Putinu…

EU je 2. aprila 2009. usvojila rezoluciju koja osuđuje komunizam i nacizam. Broz je možda uradio neke dobre stvari ali postoji crvena linija koju kada pređeš bićeš upamćen kao negativna istorijska ličnost. Broz je prešao crvenu liniju jer je bio komunistički diktator.
👇
“European Parliament resolution of 2 April 2009…Central and Eastern European countries have experienced both Communism and Nazism”

Broz je negativna istorijska ličnost.

Poslednja izmena:
Ako neka osoba upotrebi Hitlera tokom argumentacije, to ne
znaci da je ta osoba počinila logicku grešku.

Ja sam rekao da si ti afirmativno govorio o Brozu. Tu tvrdnju sam dokazao tako što sam pokazao poruku u kojoj si rekao da je Broz pozitivan lik (ako kazes da je neki čovek pozitivan lik, to znaci da govoriš afirmativno o tom čoveku). Ti si rekao da sam ja govorio afirmativno o Putinu i još uvek nisi dokazao tvoju tvrdnju. Ja još uvek cekam da dokazes da sam ja govorio afirmativno o Putinu…
Pitanje "da li je Broz pozitivan lik ili nije" je sasvim drugo pitanje od pitanja "da li je komunizam najbolje društveno uređenje".

Imam utisak da se vazda spotičeš o tu neupitnu konstataciju. Šta je razlog spoticanja?

Isto kao kad bi pitanje "da li je Kastro pozitivan lik" volšebno povezao sa pitanjem "da li je halal pušiti kubanske cigare".

• Haha
Pitanje "da li je Broz pozitivan lik ili nije" je sasvim drugo pitanje od pitanja "da li je komunizam najbolje društveno uređenje".

Imam utisak da se vazda spotičeš o tu neupitnu konstataciju. Šta je razlog spoticanja?

Isto kao kad bi pitanje "da li je Kastro pozitivan lik" volšebno povezao sa pitanjem "da li je halal pušiti kubanske cigare".
Poenta je da je Broz prešao crvenu liniju. Bio je komunistički diktator. Ako pređeš crvenu liniju, onda češ biti upamćen kao negativna istorijska ličnost…
“European Parliament resolution of 2 April 2009…Central and Eastern European countries have experienced both Communism and Nazism”

Iako ima svojih mana, komunizam jednostavno ne ide u isti koš sa nacizmom. To su kapitalisti namerno tako uradili da bi što više ukaljali komunizam kao konkurenciju. Neki komunistički diktatori su zaista bili zločinci, poput Staljina. Tito to nije bio, iako je i on imao svojih loših strana. Intervencionistička politika SAD je vrlo problematična, pa opet zapadu ne pada na pamet da osudi samog sebe.

Iako ima svojih mana, komunizam jednostavno ne ide u isti koš sa nacizmom. To su kapitalisti namerno tako uradili da bi što više ukaljali komunizam kao konkurenciju. Neki komunistički diktatori su zaista bili zločinci, poput Staljina. Tito to nije bio, iako je i on imao svojih loših strana. Intervencionistička politika SAD je vrlo problematična, pa opet zapadu ne pada na pamet da osudi samog sebe.
Broz je 1945. uspostavio staljinizam u Jugoslaviji. U to vreme Broz je bio staljinisticki zločinac. Posle 1948. Broz se odrekao staljinizma ali ne i boljševizma. Boljševizam je zločinačka ideologija. Broz je postao boljševik 1917. i bio je boljševički diktator do kraja života. Broz je ceo život bio boljševički zločinac.

Ti si neozbiljan sagovornik.
Sine, godinama ovde drobiš jednu te istu priču protiv sistema koji je apsolutno propao i nestao pre više od 30 godina, i nigde ne postoji, čak ni u Kini i Rusiji, i sve ljude zabole qurax za komunizam i neke likove koji su umrli polovinom prošloga veka.

Tvojih STO poslednjih poruka su bukvalno SVE o komunizmu i o Titu. Sve.

Ti ne pričaš o vremenu, o sportu, o druženju, o filmovima, čak ni o teorijama zavere - ti bukvalno SAMO i JEDINO pričaš o Titu i komunizmu. To jeste fakat određeni nivo patologije koji ja ne razumem.

To je kao da ja sad krenem da se borim za ukidanje giljotine u Srbiji i posvetim ceo svoj život ukidanju giljotine jer ona nije human način za smrtnu kaznu.

Onda neko dođe i kaže mi "ej, bajo, ali giljotina više ne postoji, opusti se, idi popij pivo sa drugarima, idi na pecanje, oladi malo....", a ja uzviknem "HA! EVO GA JOŠ JEDAN ŠTO PODRŽAVA GILJOTINU! ZNAŠ LI DA JE EU UKINULA GILJOTINU? ZNAŠ ŠTA TO ZNAČI?"

Onda ti vidiš da je baja borac protiv giljotine zapravo izgubljen slučaj.

• Haha
Sine, godinama ovde drobiš jednu te istu priču protiv sistema koji je apsolutno propao i nestao pre više od 30 godina, i nigde ne postoji, čak ni u Kini i Rusiji, i sve ljude zabole qurax za komunizam i neke likove koji su umrli polovinom prošloga veka.

Ti ne pričaš o vremenu, o sportu, o druženju, o filmovima, čak ni o teorijama zavere - ti bukvalno SAMO i JEDINO pričaš o Titu i komunizmu. To jeste fakat određeni nivo patologije koji ja ne razumem.

To je kao da ja sad krenem da se borim za ukidanje giljotine u Srbiji i posvetim ceo svoj život ukidanju giljotine jer ona nije human način za smrtnu kaznu.

Onda neko dođe i kaže mi "ej, bajo, ali giljotina više ne postoji, opusti se, idi popij pivo sa drugarima, idi na pecanje, oladi malo....", a ja uzviknem "HA! EVO GA JOŠ JEDAN ŠTO PODRŽAVA GILJOTINU! ZNAŠ LI DA JE EU UKINULA GILJOTINU? ZNAŠ ŠTA TO ZNAČI?"

Postoje ljudi koji su deklarativno za vrednosti EU i istovremeno smatraju da je Broz pozitivna ličnost a EU je usvojila rezoluciju koja osuđuje komunizam i nacizam sto znaci da je EU usvojila rezoluciju koja indirektno kaže da je Broz prešao crvenu liniju to jest da je Broz negativna ličnost.

Ne možes biti zagovornik vrednosti EU ako smatras da je Broz pozitivna licnost.

Lažni zagovornici vrednosti EU su zaslužili da ih neko **** u mozak i to je razlog zašto sve moje poruke imaju veze sa Brozom.

Postoje ljudi koji su deklarativno za vrednosti EU i istovremeno smatraju da je Broz pozitivna ličnost a EU je usvojila rezoluciju koja osuđuje komunizam i nacizam sto znaci da je EU usvojila rezoluciju koja indirektno kaže da je Broz prešao crvenu liniju to jest da je Broz negativna ličnost.

Ne možes biti zagovornik vrednosti EU ako smatras da je Broz pozitivna licnost.

Lažni zagovornici vrednosti EU su zaslužili da ih neko **** u mozak i to je razlog zašto sve moje poruke imaju veze sa Brozom.
Kao što rekoh, izgubljen slučaj.

Nego ima li šta novo o Brozu, imaš li neku anegdotu.

Ili o komunizmu.

dok ti svakodnevno godinama mlatis praznu slamu o usa demokratiji

pa imas nekom ti nesto da prebacis...

dok ti svakodnevno godinama mlatis praznu slamu o usa demokratiji

pa imas nekom ti nesto da prebacis...
On u sto zadnjih poruka samo piše o komunistima i o Titu. Bukvalno svaka poruka je o tome.

Ja sam malopre pisao o receptima za salatu.

To što ti ne pratiš forum Kulinarstvo, teorije zavere, IT, i slične gde ja redovno pišem stvarno nije moj problem.

On u sto zadnjih poruka samo piše o komunistima i o Titu. Bukvalno svaka poruka je o tome.

Ja sam malopre pisao o receptima za salatu.

To što ti ne pratiš forum Kulinarstvo, teorije zavere, IT, i slične gde ja redovno pišem stvarno nije moj problem.
ali na pdf politici drzis se vasingtona kao svetog pisma godinama unazad

dakle ako bi i on napisao koji pasus o spremanju gulasa , ili kako je zemlja ravna ploca to bi ga opravdalo jel de ?

:mazi:

Back