Šta mislite? Da li je umro papa Franjo? Šta mislite o njegovom nasleđu?

Gedeon

Veoma poznat
Poruka
13.067
Gledam vesti zadnjih dana, papa Franjo je u bolnici zbog obostrane upale pluća. Jedan dan je bolje, jedan dan je lošije, pa provodi dan sjedeći u fotelji i čita novine, a nema ni jedne objavljene fotografije. Po internetu kruže priče da je papa Franjo umro, a da su pripreme sprovoda u toku. Tako se i za Tita pripremao sprovod. Već je bio umro, a u medijima se nije danima objavljivala vest.
Šta mislite o papi Franji i njegovom nasleđu, priprema li ko papirnate maramice za suze žalosnice.

Jeste i ja mislim, spremaju sve za sahranu, moraju ga mumifikovati, traje to. Treba da se okupi konklava iz celog sveta. Jel se beše tako zove? Nadam se da i sledeći neće biti jezuita, inače svetu neće biti dobro.
I ja mislim da je tako. Ovaj je bio jezuita. Mada je uticaj Rimokatoličke crkve u svetu sve slabiji. Ovaj papa je stalno pozivao na mir, to je ok. Ali pozivi na veće primanje migranata to je već malo sumnjivo. Treba tim ljudima u njihovim zemljama omogućiti bolji život. A ne samo krcati Evropu i SAD.

I ja mislim da je tako. Ovaj je bio jezuita. Mada je uticaj Rimokatoličke crkve u svetu sve slabiji. Ovaj papa je stalno pozivao na mir, to je ok. Ali pozivi na veće primanje migranata to je već malo sumnjivo. Treba tim ljudima u njihovim zemljama omogućiti bolji život. A ne samo krcati Evropu i SAD.
Zato sam to i napisala, jezuite su vrlo, vrlo....zeznute. Drugo, sem migranata, ima tu i Vatikana u drugom nivou da se tako izjasnim, malo dublje i sa većom ulogom. I priličnom diskonekcijom sa pravom misijom katoličanstva. Legalizovao je neke nepojmljive i kontradiktorne pojave kao gej grupe i svašta nešto. Nije baš legalizovao ali ublažio je stavove. Videće se u narednih par meseci kuda ide katolički deo sveta.

Zato sam to i napisala, jezuite su vrlo, vrlo....zeznute. Drugo, sem migranata, ima tu i Vatikana u drugom nivou da se tako izjasnim, malo dublje i sa većom ulogom. I priličnom diskonekcijom sa pravom misijom katoličanstva. Legalizovao je neke nepojmljive i kontradiktorne pojave kao gej grupe i svašta nešto. Nije baš legalizovao ali ublažio je stavove. Videće se u narednih par meseci kuda ide katolički deo sveta.
A šta je drugo nego legalizacija gej veza kad dođe gej par i zatraži od rimokatoličkog sveštenika blagoslov i dobije ga. U Njemačkoj i Holandiji to već nalikuje na svečani obred. To je u suprotnosti sa Biblijom.

A šta je drugo nego legalizacija gej veza kad dođe gej par i zatraži od rimokatoličkog sveštenika blagoslov i dobije ga. U Njemačkoj i Holandiji to već nalikuje na svečani obred. To je u suprotnosti sa Biblijom.
Totalno, a pošto je svetom zavladao woke, ispada da je i Vatikan deo deep state programa svojim činjenjem. Sad ja hoću da budem fina, al brate ***** je ***** i šta mu koji andrak tepaju. Evo finoća mi dugo potrajala. Drugim rečima đavo je tu, čekamo Hrista da sve počisti.

Back