Quantcast

Šta mislite, da li je u redu da dete samo može da bira svoj pol?

zaluđenik

Aktivan član
Poruka
1.797
Strašna glupost! Muka mi i da komentarisem tu pojavu.

Meni kao pravoj zeni ipak najteze pada to povrsno shvatanje zenstvenosti. Vi mozete tacno da znate da su samo zaludjeni muskarci kada vidite da zenstvenost svode na sminku i vestacke sise.


On(a) je napravi(la)o haos u radnji zato što je oslovljen(a) sa "ser", a ne "ma'am". Tiffany Moore, ako te ne mrzi da potražiš na YT i pogledaš.
Spremi lavor :bljak: ili toalet papir :prpa:, u zavisnosti od toga kako reaguješ na ovakve gluposti.

 

Ejbisidi

Aktivan član
Poruka
1.898
Dete svakako ne moze donositi odluke jer ne poseduje potpunu sposobnost rasudjivanja, nema izgradjenu svest o sebi ni o drugima... Ali ako se osecaj zivota u tudjim cipelama prenese u pubertet pa adolescenciju, stvari nisu naivne. Licno su mi takve stvari jako strasne i ne bih znala sta da radim kada bi u pitanju bilo moje dete, ili neko blisko.
Kod nas u Kanadi dete od 12 godina se tretira kao odrasla osoba i moze da donese svakakve odluke u svoje ime, a pod pritiskom ucitelja. Cisto zlostavljanje dece. Zato sam ja moju decu izvukla iz skole i mogu da se slikaju!

Danas mozes vaspitati svoje dete samo ako ne ide u skolu. Skola je postala teska manufaktura idiota. Oni tamo sprovode zestoku propagandu umesto da uce decu. A sta da ih uce kad su neobrazovane guske i te same uciteljice. Zato sam morala da se bacim na obrazovanje svoje dece posto su skole neobrazovne ustanove.
 
Top