- Poruka
- 28.320
3 851 km.koliko ima od irana do kosova
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
3 851 km.koliko ima od irana do kosova
dobro sam rekao mogu iz turske da opale.3 851 km.
Iz Turske da udare na američku bazu???dobro sam rekao mogu iz turske da opale.
Bez NATO čiznme, na Kosovu počinje međušiptarski građanski rat....Evo zamislimo da roknu nekako Bondstil sa ozbiljnom raketom.
Pobiju 100 američkih vojnika, unište opremu i oružje.
I? Šta onda? Samo toplo oko srca, i to je to?
I onda kad se taj milion i po međusobno pobiju, e onda Srbin kroči i kaže Kosovo je Srbija.Bez NATO čiznme, na Kosovu počinje međušiptarski građanski rat....
Ne može dohvatiti i da hoće.Iran je najavio raketiranje američkih baza i u Evropi. Jedna od tih je i Bondstil koja je možda i najbliža Iranu. Šta mislite hoće li Iran gadjati Bondstil ?
Kosovo je svakako deo Srbije.I onda kad se taj milion i po međusobno pobiju, e onda Srbin kroči i kaže Kosovo je Srbija.
I usput rokne ovog zadnjeg.
Više detalja u traileru "Furiosa 6, Srpkinja bez straha"
To je već dosta filozofsko pitanje.Kosovo je svakako deo Srbije.
Rešićemo i tu sitnicu kada se podele nove karte.Partija je tek počela,strpi se.To je već dosta filozofsko pitanje.
Obično u svojoj državi nemaš granicu s pasošem
Ako bi pala samo jedna raketa na Bondstil šiptare bi uhvatio strahEvo zamislimo da roknu nekako Bondstil sa ozbiljnom raketom.
Pobiju 100 američkih vojnika, unište opremu i oružje.
I? Šta onda? Samo toplo oko srca, i to je to?
Partija je završila prije 27 godinaRešićemo i tu sitnicu kada se podele nove karte.Partija je tek počela,strpi se.
I onda?Ako bi pala samo jedna raketa na Bondstil šiptare bi uhvatio strah
pa nemaju normalan život, jer su zaslužili... nije mi do amera .... nego do šiptara...Ameri će da se evakuišuI onda?
Plaše se šiptari, i?
Brineš za njih pa loše spavaš?pa nemaju normalan život, jer su zaslužili... nije mi do amera .... nego do šiptara...Ameri će da se evakuišu
Aha i na busu pise “ Lasta “ pa ne leti.Kosovo je svakako deo Srbije.
Iranci, Bošnjaci i Albanci su bili i ostali saveznici.Iran je najavio raketiranje američkih baza i u Evropi. Jedna od tih je i Bondstil koja je možda i najbliža Iranu. Šta mislite hoće li Iran gadjati Bondstil ?

Upravo su najavili.Iran je najavio raketiranje američkih baza i u Evropi. Jedna od tih je i Bondstil koja je možda i najbliža Iranu. Šta mislite hoće li Iran gadjati Bondstil ?