leki1
Poznat
- Poruka
- 7.133
Iran je najavio raketiranje američkih baza i u Evropi. Jedna od tih je i Bondstil koja je možda i najbliža Iranu. Šta mislite hoće li Iran gadjati Bondstil ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nebibilo lošo...Iran je najavio raketiranje američkih baza i u Evropi. Jedna od tih je i Bondstil koja je možda i najbliža Iranu. Šta mislite hoće li Iran gadjati Bondstil ?
Niti hoće niti može.Iran je najavio raketiranje američkih baza i u Evropi. Jedna od tih je i Bondstil koja je možda i najbliža Iranu. Šta mislite hoće li Iran gadjati Bondstil ?
zbog čega ?Nebibilo lošo...
Bliže od Rima i ParizaDaleko je a Bondstil nije toliko bitan
Misliš da nemaju čime ?Niti hoće niti može.
nemaju srbi satelite. Imaju ih sami iranci...ne trebaju im koordinate od srba ..Baza je do sada već prazna,...nista se ne bi postiglo značajno.
Jedino ako su rešili da učine Srbima. Čujem da su im neki čak i dobrovoljno slali koordinate.![]()

Znam,...nego se neki nudili na Istagramu.nemaju srbi satelite. Imaju ih sami iranci...ne trebaju im koordinate od srba ..
ih instagram...neozbiljna si... Ja mislim da Šehid može komotno do Kosova da stigne ...Znam,...nego se neki nudili na Istagramu.![]()
Nema veze do daljnjega! Srbiji i tako odgovara sadašnje stanje sa Kosovom....Baza je do sada već prazna,...nista se ne bi postiglo značajno.
Jedino ako su rešili da učine Srbima. Čujem da su im neki čak i dobrovoljno slali koordinate.![]()
ali kod Bondstila nema suverinitet, to jest Vučić nema oko Bondstila PVO sisteme.Vucic ce braniti svaki deo Srbije , ukljucujuci i Bondstil.
Osporavas Ustav Srbije?ali kod Bondstila nema suverinitet, to jest Vučić nema oko Bondstila PVO sisteme.
Iran je najavio raketiranje američkih baza i u Evropi. Jedna od tih je i Bondstil koja je možda i najbliža Iranu. Šta mislite hoće li Iran gadjati Bondstil ?
Oteto Prokletozbog čega ?
Ako je Iran izjavio da planira napade na Americke vojne baze u Evropi, onda ne treba u to mnogo ni sumnjati.ih instagram...neozbiljna si... Ja mislim da Šehid može komotno do Kosova da stigne ...
ako ih puste da opale iz turske.Iran je najavio raketiranje američkih baza i u Evropi. Jedna od tih je i Bondstil koja je možda i najbliža Iranu. Šta mislite hoće li Iran gadjati Bondstil ?
imaju dometa 2000 km...dakle stiže do Kosovaako ih puste da opale iz turske.
Lukava pretnja...... Ali, vojno gledano, očekivalo bi se kada bi Iran uništio sve takve baze na Bliskom Istoku, kao i sve baze u IZRAELU.... pa onda idemo dalje!Iran je najavio raketiranje američkih baza i u Evropi. Jedna od tih je i Bondstil koja je možda i najbliža Iranu. Šta mislite hoće li Iran gadjati Bondstil ?
koliko ima od irana do kosovaimaju dometa 2000 km...dakle stiže do Kosova