Sta mi se desava?

Осећања се и рађају из мисли, шта те ту буни? Лош трип не може бити од добрих мисли. Потражи помоћ психолога или духовника.

Uvek mrzim kad kažu idi kod Popa. Pa religija može da izazove psihozu najgore vrste. Pop ti ispere mozak i ti se onda utripuješ i nema ti povratka.

Sveštenici ništa ne znaju a ovi u Beogradu zarađuju po 300.000 din mesečno. Bagra lopovska.

Znam dečka kome su popovi ispirali mozak redovno. Imao je šizofreniju. Čitao Bibliju novi zavet. Javili mu se glasovi u glavi "Skoči ubi se ideš u carstvo nebesko". Skočio sa 13. sprata Hotela Srbija i ubio se. A radio je kao pekar imao 100.000 din platu.

Вреди у животу нешто и прочитати и научити од врсних теолога и психолога, а не само сипати зле мисли около као зло семе за неке нове слабе јединке код којих би се то примило. Нека ти је Бог у помоћи.

Prvo ne moj da ideš u Lazu jer tamo drže po 2 meseca iako nisi agresivan. Idi u Palmotićevu.

Ja nisam bio agresivan ali su mislili da sam retardiran i psihotičan pa su me 16 dana drogirali najgorim inekcijama. Hranili me na infuziju, pišo sam u gaće, nisu hteli pelenu da mi daju nego su me presvlačili 3 puta dnevno. Curela mi pljuvacka iz usta.

Đubrad a doktori nemaju pojma. Ništa ne znaju. Tek kad im je majka pokazala moje ocene iz srednje skole shvatili su da nisam retardiran.

To što ti opisuješ može biti uvod u psihozu. I meni je tako u početku mozak trnuo i oči mi se iskolačivale a usta nisam mogao da zatvorim. Znači u Lazu nikako. Samo u Palmotićevu. U Palmotićevoj možeš izborom da ležiš, u Lazi ako oni procene nemaš izbora osim ako imaš da platiš 120.000 dinara i onda ne moraš da ležiš.

***** ti iskorumpiranu državu.
Zivim u BL.Znaci mozak mi utrne na zadnjem dijelu glave i ne mogu racionalno razmisljati,a kad gledam totalna odsutnost,kao da nisam sav svoj

Hvala ti puno.Trenutno imam neko titranje u mozgu,ne mogu racionalno razmisljati,sa losim mislima se poistovjecujem,kao da mi je neko mozal stisnuo,kao da sam osamucen,kad gledam kao da ne gledam,totalno mi se svjest poremetila,ali hvala ti,nadam se da ce stati
Možeš li biti konkretan. O čemu razmišljaš? Šta te snašlo? Takva i takva stvar. Bolje je za tebe.

Šta znači "kad gledam kao da ne gledam"?
Ajde ovako: dobro jutro, ovo iznad vas je nebo :)
Jer se slažeš? Šta je iznad tebe?
Mrak.Jednostavno imao sam ranije derealizaciju,ali sam bio svjestan sebe,a sad imam tu osamucenost,derealizaciju ovu koju imam kao osjecaj bezsvjesti,titranje u zadnjem dijelu glave a kao da nisam svjestan stanja.Pomislim neku losu misao mozak se primi i uzivi u to tacno postaje realnost.Kao pjan sam ali u mozgu,osamucenost,jel moguce da derealizacija moze svijest izkriviti,meni kao da je iskrivljena,u nekom nerealnom svijetu a straha nigdje.Inace sam tokom zivota bio prilicno strasiv a sad nemam nimslo straha u ovom stanju.Ako je anksioznost,trebao bi imati strah

Skroz zbrkano, i nikako pitanje za forum.
Ako si ti već takav da ne umeš ni posložiti svoje misli suvislo, kamoli ih reći, vreme je za profesionalca. Od foruma nema selameta.
Mislim da je jaka sizofrenija ili psihoza,znaci bez osjecaja,emitovanje svakakvih misli u glavi,ne mogu se sabrati nikako,otupljenost u mozgu,da hoce da mi se javi neka anksioznost,znao bi da je u redu,kao da mi je mozak u nekoj znj fazi,otupljen totalno a agresivan sto se tice misli,kad gledam uopste nemam osjecaj da sam to ja

Mislim da je jaka sizofrenija ili psihoza,znaci bez osjecaja,emitovanje svakakvih misli u glavi,ne mogu se sabrati nikako,otupljenost u mozgu,da hoce da mi se javi neka anksioznost,znao bi da je u redu,kao da mi je mozak u nekoj znj fazi,otupljen totalno a agresivan sto se tice misli,kad gledam uopste nemam osjecaj da sam to ja
Jednim rijecju,divljanje.Ne mogu se usredotociti ni nasta

Šta znači "kad gledam kao da ne gledam"?
Ajde ovako: dobro jutro, ovo iznad vas je nebo :)
Jer se slažeš? Šta je iznad tebe?
Evo danasnja sotuacija,jutros na poslu oladjenost mozga,plus derealizacija,zatim napad u mozgu necega,nezz cega kao da poludi,dosao kuci,jeo otupljenost u mozgu bez ikakvih osjecaja ali mogao razmisljati normalno,zatim opet taj neki kvazi napad necega u mozgu,pritisak u prsima,nedostatak straha sto je najgore.Onda opet neka ofupljenost,kao da sam u bunaru nekom,zatim izadjem proswtati,blago poboljsanje,neka ravnodusnost u mozgu,dosao kuci gledam film,derealizacija prisutna ali sam sabran.Nakon toga pojacava se jos vise plus opet neko divljanje u mozgu i stvarnost kso da mi se iskrivljava plus nemogucnost razmisljanja.normalnog Mora da je uvod u psihozu ili sizofreniju jer kad me ovo spuca totalno sam osamucen a kad stane,mozak kao da gori,jer nemoguce da aknsiozne smetnje ovo izazivaju,anksioznost je strah,ja ga nemam,samo grcenje oko srca a straha nigdje

Искључи климу јбт. Какав хипохондар. Знаш ли да се хипохондрија као поремећај лечи? Сви осећамо разне сензације у телу па не правимо од тога психозе и драме. Заиста, иди код психолога. Људи који су психотични тога нису свесни, не баљезгај и не вређај нам интелигенцију.

Искључи климу јбт. Какав хипохондар. Знаш ли да се хипохондрија као поремећај лечи? Сви осећамо разне сензације у телу па не правимо од тога психозе и драме. Заиста, иди код психолога. Људи који су психотични тога нису свесни, не баљезгај и не вређај нам интелигенцију.
Jesam inace u nekim stvarima,ali mi je sad mozak otupio i kao da nisam,nemam strah.A kad gledam,imam osjecaj kao da ne gledam,kao da sam pjan i ne mogu nista pohvatati,a mozak divlja i kvari mi percepciju,nemam fala bogu nikakve halucinacije,ili glasove.Sami jak pritisak trenutno oko srca,otezano gutanje,totalna zbunjenost plus lose misli

Back