Шта ми се дешава? (молим за мишљење)

Смањио сам лекове, радило је када смо се по кревету играли. Радила је када је суви секс у питању али се још увек бојим да пробам опет "за по све" . Биће, морам и желим, само да избацим ова ср*ња и урадићу све шта је у мојој моћи. Нећу да причам ништа, па да поједем *****
Mislim da ti to nije do lijekova, već psihološka barijera.
Pokušaj jednostavno na nju gledati kao na stol pun hrane, a ti gladan.
Neki plijen koji si osvojio i proraditi će.
 
Mislim da ti to nije do lijekova, već psihološka barijera.
Pokušaj jednostavno na nju gledati kao na stol pun hrane, a ti gladan.
Neki plijen koji si osvojio i proraditi će.
Могуће брате, мада она је доста женствена, и пали ме, лепа је, нежна, много фина. Но, видећемо. :)
 
Могуће брате, мада она је доста женствена, и пали ме, лепа је, нежна, много фина. Но, видећемо. :)
Premlad si ti da kita ne stoji kao štap.
Moraš si to u glavi prešaltati, to je žensko, a ne bomba koju moraš onesposobiti da ne ode zgrada u zrak.
Ništa se loše neće dogoditi.
Drugi put manje gledati, više raditi.
 
Молим форумаше који уопште хоће да се укључе у причу да ми помогну, а који неће, барем да ме не осуђују.

Имам 19. Јуче сам први пут за озбиљно легао са девојком у кревет. Стварно је волим и блиски смо. Много ми је привлачна, и уопштено је стварно атрактивна и лепа девојка, уз то много женствена и фина.

Међутим...не могу. Подигне се, али како требам да га увалим, спусти се. И то смо покушали два пута и нисам успео. Оба пута. Моји другови су попаљени, и могли би киклопа са п*чком, а не тако фину и поред тога привлачну девојку.

Чак сам јој и видео полни орган који много лепо изгледа, обријан, уредан, лепог облика. Поиграо сам се са њим рунду и по. Али мој никако да се дигне. Никако.

Нисам хомосексуалац, и ово говорим најискреније. Никада нисам осетио сексуалну привлачност према момку. Али ме чуди, како ми неки природни нагон не проради када видим женску, и то још женску која је моја и стварно "добра"? Дигне ми се док је у хеланкама и све, док се мазимо, љубимо, додирујемо, ал чим требам да га ставим у њу, неће!

Иначе сам прошао кроз озбиљне кризе депресије и анксиозног поремећаја претходних година. Пијем лекове ривотрил и актавел за која је оба нуспојава смањена и промењена сексуална функција, али, питање је, када то избацим, ако је уопште до тога, да ли ћу икада моћи као да се ништа није десило?

Тренутно не могу да замислим женску особу. Од срама и беса не могу у руке да га узмем. Још ми она прича како је препаљена, прича ми о влажењу, менги, химену, сексу а мени кендла у грлу.

Ако је ривотрил узрок и актавел, шта ако су последице трајне или врло дугорочне? Користим дуго та срања. Читам да ривотрил често оставља трајне последице?

Шта ако сам само асексуалан? Нећу да пијем вијагру са 19 година!

Нисам ни мало исфеминизиран, у мом телу ништа не указује на мањак тестостерона, имам 20+цм и пумпам дневно 250 трбушњака из серије... Не знам шта је у питању?! Не осећам се лепо.
Daleko bilo
 

Back
Top