Sta mi savetujete?

storm cloud:
Sta izabrati izmedju:
-Panasonic GD87
-Panasonic X66
-Sony Ericsson Z600
-Motorola V300 ili V500
i zasto?

pazi vako:panasonice koje si naveo je malo zgazilo vreme... ne puno samo malkice... shto se tice motorole tu nemogu objektivno da ti kazem jer nepodnosim tel. ove marke...... tako da ce moj izbor biti i ostati (od navedenih) Z600.........

Poz
Marcus

marcus.hf:
storm cloud:
Sta izabrati izmedju:
-Panasonic GD87
-Panasonic X66
-Sony Ericsson Z600
-Motorola V300 ili V500
i zasto?

pazi vako:panasonice koje si naveo je malo zgazilo vreme... ne puno samo malkice... shto se tice motorole tu nemogu objektivno da ti kazem jer nepodnosim tel. ove marke...... tako da ce moj izbor biti i ostati (od navedenih) Z600.........

Poz
Marcus

Prvo, ja sam zensko.

Drugo, meni nije mnogo bitno da li je model stari ili nov, jer ja jos uvek koristim telefon koji sam kupila pre 4 i po godine, a ne bih ga ni sad menjala, da mi nije otisla baterija. A nove nema da se kupi. Posto je taj moj prvi i jedini bio takodje Panasonic, jako sam slaba na njih, jer ocigledno da im se moze verovati (bar po mom primeru). Znaci, samo mi recite da li su ovi telefoni dobri ili ne, da li se kvare itd. Nije bitno koliko su stari modeli!

motorola rules! :lol:
moja prva motorola je bila ko cigla, pre 8 god u madjarksoj, e to je bio tel... ko cigla ali zato prijem bez greske. danas je lako, spojena je estetika i funckija ali ono je bilo cudo!

Back