Šta mi nude SNS i blokaderi?

jedni nude sendvic i 2.000 a drugi da mozes slobodno da stanes nasred ulice i blokiras saobracaj bez kazne

pa ti vidi sta ti je sladje :mrgreen:

За учешће у Протестним Блокадама против насиља корупције и Мафијашкога система сене добија новац.

Уколико Вас занима детаљеможете наћи овде

Кључни извори за праћење блокада
  • Блокаде.орг : Ово је централни сајт покрета „Студенти у блокади“ где можете пронаћимапу и најаве акције уживо, као и архиву вести о блокадама факултета.
  • Инстаграм профил @студенти_у_блокади : Најбржи извор информација где студенти објављујуспискове локације и сатниценепосредно пре или током самих протеста.
  • ББЦ на српском - Студентске блокаде : Пружанска дубинскахронологија и анализанајважнијих догађаја у последњих неколико месеци

Studenti blokaderi nude goru budućnost jer su se obavezali svojim gazdama u Berlinu da će priznati Kosovo i uvesti sankcije Rusij i Kini.
Zavisi šta tražiš

SNS sigurno nudi više jer blokaderi ne nude bukvalno ništa osim uvreda da si ćaci ako im ne daš glas

Тражим да ми вратите Обреновац ... Свако има право за другу шансу

ГрчићМ

milorad-grcic-.jpg

jedni nude sendvic i 2.000 a drugi da mozes slobodno da stanes nasred ulice i blokiras saobracaj bez kazne

pa ti vidi sta ti je sladje :mrgreen:
Autorska
Želim da prodam svoj glas skuplje. Šta mi nude vlast i opozicija? Da vidimo za koga da glasam.

Тражим нову испоруку бибер спрејова за глас

МилошЈ
images
images
images

jel si ti neka prostituka pa se prodajes
S obzirom da i od jednih i drugih imam 🍆
Želim da znam makar šta mogu da mi ponude meni lično, a nekoj većoj grupi ili društvu.
Studenti blokaderi nude goru budućnost jer su se obavezali svojim gazdama u Berlinu da će priznati Kosovo i uvesti sankcije Rusij i Kini.
Koliko vidim gazde su im u Moskvi. Studenti su Šešeljevci 2.0.
Zavisi šta tražiš

SNS sigurno nudi više jer blokaderi ne nude bukvalno ništa osim uvreda da si ćaci ako im ne daš glas
Može li konkretna ponuda šta se lično meni nudi, a ne obećanje nekoj grupi građana ili slično?

S obzirom da i od jednih i drugih imam 🍆
Želim da znam makar šta mogu da mi ponude meni lično, a nekoj većoj grupi ili društvu.

Koliko vidim gazde su im u Moskvi. Studenti su Šešeljevci 2.0.

Može li konkretna ponuda šta se lično meni nudi, a ne obećanje nekoj grupi građana ili slično?

Studenti blokaderi su svesno ili nesvesno sluge nemačke i hrvatske službe . Jer oni su im mentori što dokazuje sledeći link na kojem izjavljuju "Sigurno nećemo ići po mišljenje u Moskvu"

https://www.politika.rs/scc/clanak/...avnici-u-berlinu-necemo-ici-po-savet-u-moskvu

Студентски представници у Берлину: „Нећемо ићи по савет у Москву“​

Студентски покрет дефинисао геополитичку позицију без Москве

Treba vratiti predratnu imovinu vlasnicima.
Tako su oni vratili Takovo Draškovićima a silnu zemlju po Vojvodini i Ukrajini pokojnom Kostiću.
Pravda je spora ali kao što vidimo jedino sa njima je i dostižna.
Da vidis tek sta ce biti sa imovinom posle 2000...cudices se.

Samo jos malo strpljenja. Lekcija koju ce Srbija pamtiti sigurno vek.

Back