Sta mi je sa netooooooom

• Začetnik teme Začetnik teme HAD~
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

HAD~

Aktivan član
Poruka
1.946
Ne znam sta se desava,net mi preko dana totalno baguje,nista nece,dugo otvara stranice,torent nista,cs nece nijedan server ali zato nocu ide kao besan. Ne znam sta da radim i do cega je. Da li da zovem provajdera i da ih smaram? Mogu ji oni tu sta da pomognu da mi i danju i nocu bude isti net? :worth: :poludeo::poludeo::poludeo::poludeo::poludeo::poludeo:

Ne znam sta se desava,net mi preko dana totalno baguje,nista nece,dugo otvara stranice,torent nista,cs nece nijedan server ali zato nocu ide kao besan. Ne znam sta da radim i do cega je. Da li da zovem provajdera i da ih smaram? Mogu ji oni tu sta da pomognu da mi i danju i nocu bude isti net? :worth: :poludeo::poludeo::poludeo::poludeo::poludeo::poludeo:

Moras ih zvati,mozda su preoptereceni pa nema mreze.Meni pre neki dan uleteo trojanac,odjednom poceo da skida sve fajlove. :neutral:

Moguce da su preoptereceni a i ruter mi nije zakljucan samo msm da niko nema da mi krade net jer sam bogu iza nogu. Otvoricu teme pa cu onda da ih smaram dok ne srede. Najgore mi je to nesto sto ide uzivo kao igra ili cet na fb mnogo kasni ili poruke uopste ne stizu i ne odlaze. Pocinje da me zivcira do ludila :)

Zato je nocu uzivanje ;)

Poslednja izmena:

Back