sta mi je potrebno ?;)

tip-top

Početnik
Poruka
6
Molim vas pomozite mi ... evo o cemu se radi. Interesuje me koje planete i aspekte bi trebalo da imam i u kom polju da bi polozio vozacki?

A i sem toga polazem tri dana pre mog rodjendana :lol: pa nebi da budem razocaran i tuzn na svoj rodjendan... jer sam vec prosli put pao na polaganju :oops: :roll: :cry: :x najgore u svemu tome je da imam preko 100 izvozenih casova :oops: ( znam da je bruka al sta da radim kad imam dve leve ruke i dve leve noge a izgleda da mi je i takav horoskop :( )

ne znam koje planete treba da imas.
a mozda nije fora u planetema nego tvojoj sigurnosti u voznji. ako nisi siguran, ako te plasi, sedi kod kuce i ne pravi probleme sebi i drugima. to je moje iskustvo.

Znate sta , pricajte vi sta hocete, makar izilazio 1000000x na polaganje ja moram poloziti. Ja ne odustajem tako lako. Nisam trazio takav odgovor , jer to sam vec hiljadu puta cuo. Ja sam ovde trazio astroloski odgovor od nekog ko se razume u astrologiju.

Ovo 100% nema veze sa horoskopom. Pa covece da nikad nisi video auto u zivotu za 100 casova bi naucio i avion da vozis. Tebi je definitivno zapisano u zvezdama da voznja nije za tebe. Jednostavno postoje ljudi koji su rodjeni za to i koji nisu. Ti cak i da polozis nikad neces biti vozac. Nemoj da se ljutis ali kad pogledam ko sve dobije vozacku i vozi ne mogu a da ne iskomentarisem ovo! :wink:

Kad si bash zapeo za dozvolu... evo sta je meni pricao instruktor (ustvari dvojica njih odvojeno), kad vidi da je nekom frka, trema, ovo, ono... kaze lepo coveku eno ti tamo nasa birtija idi trkni dok policajac ne dodje, drmni ljutu dve. Malo razgali dusu, opusti, da samopouzdanje! Kaze ljudi mu ne veruju, ali ubedi ih na kraju, veli i najsmotanije ribe polagale na tu foru :lol:
I sto je jos bolje video sam kako sistem funkcionise na licu mesta... riba otisla trgla ljutu, sine kad je puna sebe sela za volan... show bre!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Back