Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
JA SAM SE ZAKLEO DA CU RANIJE DA LEZEM...ubise me leganja kasno...onda sutra ne mogu da postignem radnu temperaturu do podne...a poso zajeban, i odgovoran
Meni je nova godina, moze se reci novi zivot poceo pre 2 meseca. Na mnogo nivoa. U novoj godini cu... NE, u ostatku ziovota cu da gledam kako da duhom postanem jos mladji i da mi duh nikada ne ostari. A posle... ma nek ide zivot
Meni je nova godina, moze se reci novi zivot poceo pre 2 meseca. Na mnogo nivoa. U novoj godini cu... NE, u ostatku ziovota cu da gledam kako da duhom postanem jos mladji i da mi duh nikada ne ostari. A posle... ma nek ide zivot
Pazi, imas ostatak zivota. Dakle to je ostalo, neki ostatak, i nema vise. A on hoce da mu posle tog ostatka i dalje ide zivot. Nema nikakvog pasulja. To je logika. :-)
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.