- Poruka
- 19.863
Свети Оци нису било какви људи.i sad ti neko priča kakav trebaš biti roditelj a on sam pojma nema kako je to.
znaš li ti razliku između prakse i teorije?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Свети Оци нису било какви људи.i sad ti neko priča kakav trebaš biti roditelj a on sam pojma nema kako je to.
znaš li ti razliku između prakse i teorije?
nego, bogovi?Свети Оци нису било какви људи.
Ocu se oboxim e svasta ovde moses cutiBaviš se time da postaneš roditelj. Tako se baviš i time da postaneš
obožen.
Oboženi. Bogonadahnuti. Sveti.nego, bogovi?
i opet šta oni znaju o porodici braku roditeljstvuOboženi. Bogonadahnuti. Sveti.
Očito znaju jako dosta jer su njihovi savjeti jako dobri.i opet šta oni znaju o porodici braku roditeljstvu
to ti isto kao katolički pop te savetuje o braku i deci
kako ti to znašOčito znaju jako dosta jer su njihovi savjeti jako dobri.
Vjerujem da jesu. U svemu ostalom pogađaju pa ne vidim zašto bi tu fulali.kako ti to znaš
u čemu sve ostaloVjerujem da jesu. U svemu ostalom pogađaju pa ne vidim zašto bi tu fulali.
Jos jednom.procitajŠta nije? Ne vidiš ni šta citiraš. Vidiš da piše početak. Ako ne primetiš
siromaštvo duha, nećeš ni početi. Eto zato se ljudi bave duhovnim
praksama, a ne da bi bili bolji od tebe i ugrozili tvoj tanani ego..
Da krenem.od sebe
Zasto sam ja izabrana da se duhovno probudim, a oni oko mene nisu? Sta me to cini tako posebnom?
Isus je malo više vutrio tih dana, pa je davao te nadrealističke izjave.Da, jer nije nemoguce da kamila prodje kroz iglene uši
'Duhovnost je poslednje utociste hulja', da parafraziram Kisa, ili koga vec.
I kada se za neke kažu da su Duhovni, to znači da glume da žele da veruju.Када неко данас каже да је духован, он покушава да се представи бољим него што јесте.
Ne treba generalizovati..neko je duhovan na jedan način drugi na drugačiji način. Recimo žene mogu da forsiraju ljubav jer im to više leži po prirodi. Neko ugradi jednu komponentu neko drugu i eto zdravog duha.Mislite li za sebe da ste duhovno napredniji od drugih?
Za njega ocito i vise od toga...nego, bogovi?
Duh pakosti ko npr Macole koji je ljubomoran na Izraelske Rabinepostoji duh zlobe i duh dobrote
bolje biti neduhovan
Ja sam žena duševnaMislite li za sebe da ste duhovno napredniji od drugih?
Sve mislim da u nekom od prevoda NZ to prevode sa "siromašni pameću"...Jer ako razmišljaš jelte, uzdrmavaš dogmu,sistem,nalećeš na nelogičnosti i ne veruješ slepo kao oni siromašni pamećuuteha
a šta ćemo sa ovim
Blago siromašnima duhom, jer je njihovo Carstvo nebesko
Živjeti će dugo i imati ce mnogobrojno potomostvo je po njima opis Isusa koji je umro i koji nije se dotaknuo žene.Sve mislim da u nekom od prevoda NZ to prevode sa "siromašni pameću"...Jer ako razmišljaš jelte, uzdrmavaš dogmu,sistem,nalećeš na nelogičnosti i ne veruješ slepo kao oni siromašni pameću
I ko sad ide u raj duhovni ili dusevniJa sam žena duševna
Kako stvarno da provalim da je neko duhovan.I kada se za neke kažu da su Duhovni, to znači da glume da žele da veruju.