anajade
Elita
- Poruka
- 17.356
Mislite li za sebe da ste duhovno napredniji od drugih?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
utehaTu ljudsku sklonost masovno koriste religije da privuku sledbenike, obecavajuci im da "carstvo nebesko pripada sirotinji i ubogima
Hm...mogao bi to da bude moto nove religije.uteha
a šta ćemo sa ovim
Blago siromašnima duhom, jer je njihovo Carstvo nebesko
Znači ti misliš za sebe da nisi duhovan?Mnogi koji misle za sebe da su duhovni, produhovljeni, odnosno produhovljeniji od vecine drugih su, zapravo, samo istripovani i iskompleksirani likovi koji pokusavaju da sebe uzdignu u necemu sto nije merljivo, posto su u svim drugim merljivim stvarima daleko ispod proseka
I to je to.
Tu ljudsku sklonost masovno koriste religije da privuku sledbenike, obecavajuci im da "carstvo nebesko pripada sirotinji i ubogima", i slicnim forama
Mudro, nema sta
Sta ja mislim za sebe, ostavljam za sebe.Znači ti misliš za sebe da nisi duhovan?
pošto ja nisam duhovan meni je carstvo zagarantovano.Hm...mogao bi to da bude moto nove religije.
Mislim, da ozvanicimo samo stanje vecine
postoji duh zlobe i duh dobroteZnači ti misliš za sebe da nisi duhovan?
Aha.. znači ipak misliš da si duhovan..Sta ja mislim za sebe, ostavljam za sebe.
Jel tebi neko rekao da je duhovan ili si misli čitala?Mislite li za sebe da ste duhovno napredniji od drugih?
ma najsigurnije je dumreš..postoji duh zlobe i duh dobrote
bolje biti neduhovan
Kako god ti kazes, ti uvek bolje znasAha.. znači ipak misliš da si duhovan..
pa to će biti sigurno jedino ako me neko ne pretvori u vampirama najsigurnije je dumreš..
Pa prosto nije fer da komentarišeš druge tako što ih načisto nagrdiš,Kako god ti kazes, ti uvek bolje znas
Znam coveka sto zna covekapa to će biti sigurno jedino ako me neko ne pretvori u vampira
pa biće, što onda umreti pre smrti..pa to će biti sigurno jedino ako me neko ne pretvori u vampira
Mnogo toga u zivotu nije ferPa prosto nije fer da komentarišeš druge tako što ih načisto nagrdiš,
a mišljenje o sebi ne izneseš.
pošto ja nisam duhovan meni je carstvo zagarantovano.
međutim kada tumači počnu da rastaču, razvlače ispada da to siromašan duhom zapravo i ne znači siromašan duhom mene ubiju u pojam.