Вероватно и за ово (божанствено) јело, постоји 101 рецепт, али ево како га ја спремам.
Као што сам рекла, ја га правим од слатког купуса, пробала сам и од киселог, али ово сматрам далеко укуснијом
варијантом.
Дакле, иде купус - 2,5 кг, који се исече на 6 крупних кришки и обари једно пола сата, затим се та вода проспе, па
се у велики лонац, на дно стави део обареног купуса, па онда месо. Увек купујем димљена шпиц ребарца и сама
их исечем, онако свако ребарце посебно, затим јунећи рибић и пилећи филе (бело месо), ту би такође било лепо
ставити и јагњетине (ништа не би фалило, напртив). Затим преко тог меса остатак обареног купуса, налије се
водом, посоли, дода 5-6 чењева белог лука и кува, једно 5-6 сати на лаганој ватри.... Једно сат времена пред крај
додам и неколико кромпира крупно исеченог, и на самом крају побиберим и додам мало сирћета. И то је то.
Ко воли мирис лорбера, може и тај зачин да стави.
Што се тиче овог питања у вези меса, свадбарски купус је к'о рибља чорба, што више врста меса, то је бољи...
Не мораш ти са белим пилећим месом, стави на пример бело ћуреће...![]()
Hvala

malo inovacija... a nikako ne mogu da nadjem kako da napravim tu smesu u svom kuvaru... hvalaaaa 

ali svako zlo ima svoje dobro......
Imali neke goste, pa da se snajka pokaže
U soku koji se iscedio od višanja skuvala puding od vanile. I sve se to izmeša, stavi se na testo i uvija u rolat. Stvarno je lepo