...meso od Mangulice nije masno...a i ona masnoca koju ima
kazu da je zdravija nego ostale...e, dal' je to tacno bas ne bi
znala...
znala...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jesi li ti to isprobala?jesi stavila majonez u besamel?
Ovo meso sam bila narucila i kada su ga doneli nisam htela da pravim problem zbog masnoce,a bilo je vise masti nego mesa...meso od Mangulice nije masno...a i ona masnoca koju ima
znala...

ja danas kuvala kelj sa krompirom,pecerkuma,jajima i kackavaljem[/B]...pa sve to u besamel sosu...mljac,mljac i naravno mojoj italijanki sam morala karbonaru.kod nje ti je,sve sve ali bez paste i mesa nema klope![]()

..ma nema frke, ako pas ne pojede, ide u pomije za onog kengura kojeg tovimo iza kuce za slavu..

..ma nema frke, ako pas ne pojede, ide u pomije za onog kengura kojeg tovimo iza kuce za slavu..

Macka ne kuva pasulj. Znam da vi muskarci jedino pasulj smatrate konkretnim obrokom, uz mozda meso i krompir, ali posto mackin muskarac bolje kuva od nje pasulj, i kiseli kupus onda se macka ne mesa u to.
moja mama pravi sarme od kengurovine za sv jovana i gosti se razbiju od toga
imas li ti neke interesantne recepte?
evo sad mi macka dade ideju,moram da predlozim mami da ubaci koju smokvu cisto da bude egzoticnije
i volela bih da nam macka prizna da l je nekad skuvala pasulj
nije strasno i ako ne prizna,ali mislim da bi bilo zanimljivo
i da li odmah posle pere zavese
@macka: batali pastu, daj turi ribu na talandaru.![]()

Gulas od junetine, znam da nije kao od kengura, ali sta je-tu je!![]()

hahahahhahaha
koje ludilo![]()
mogu da ti dam autorska prava za recept za coolinariku, da i tamo nesto nauce
Nisam ulovila ni jednog kengura, tako da nemam sta da skuvam danas![]()

)ostaces gladna sestro slatka
imas li bar neki dzem u kuci? skuvas kiseli kupus ali obavezno stavis kalijumovu so, nikako onu obicnu, nisi ljanka valjda (a tako ces ziveti 100 godina duze) ,
4-5 kasika dzema,moze i manje, zdravije je
u to dodas malo smokvica,
koje zrno graska (ne previse, ima skroba pa moz da se ugojis pu pu pu)
sipas koju kap maslinovog ulja (nadam se da ne koristis suncokretovo, brrrrr sva sam se stresla sad)
i to je to, em zdravo em ukusno