gost 125526
Veoma poznat
- Poruka
- 11.724
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

agata, mislim da zavisi i od toga gde si ga držala tj kolko je toplo bilo mesto tj prostorija
hm, sad mi sruši teoriju
ne znam onda šta je, možda je do kvasca onda

si videla afro kojom brzinom napredujem? : )

...videla, i bas mi je milo...ima tu malo i mog udela...![]()
Afro, menaž čokolada ti je posna. To što što piše da može da sadrži tragove mleka, prosto moraš da zanemariš, jer proizvođači se tako ograde, pošto je kroz mašine pre te čokolade možda prolazilo nešto što nije posno. Pogoni se peru uglavnom jednom nedeljno, a nekada mora da se odstupi od plana proizvodnje, i da se pravi ono što je u tom trenutku najpotrebnije. Inače, menaž ti važi za posnu čokoladu.
ti zeno znas i kako pogoni funkcionisu.. takva domacica hocu da budem 
Afro, menaž čokolada ti je posna. To što što piše da može da sadrži tragove mleka, prosto moraš da zanemariš, jer proizvođači se tako ograde, pošto je kroz mašine pre te čokolade možda prolazilo nešto što nije posno. Pogoni se peru uglavnom jednom nedeljno, a nekada mora da se odstupi od plana proizvodnje, i da se pravi ono što je u tom trenutku najpotrebnije. Inače, menaž ti važi za posnu čokoladu.

ima, ima : )
nego kolko da kuvam pasulj za prebranac pre nego što ga stavim u rernu?

)
Mada, nisam ja takav stručnjak da bih mogla da dajem časove kuvanja. Možda ponešto. 
Nego, da li si ti tu stavljala i brašno? Tako hoće da peni kada se doda kašika, dve brašna u mleko.