Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
može li nešto da bude testu koje treba da odstoji 12 sato, ako stoji 16 sati?
cenim da ne može, al ajd da proverim
Ne može... ali nemam iskustva, tako da...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
može li nešto da bude testu koje treba da odstoji 12 sato, ako stoji 16 sati?
cenim da ne može, al ajd da proverim

Ja mislim da nije presudno koliko je stajao kod tebe u frižideru jer ne znaš koliko je stajao tamo gde si ga kupila, a koliko još pre toga na nekom mestu dok nije stigao na mesto gde si ga kupila, a još pre toga..... i tako do bašte, za koju ne znamo da li je tu negde u okolini ili u Turskoj ili.....
A biraš ga tako što ga osmotriš da nije oštećen, da mu boja nije izgubila sjaj i opipaš da nije mekan. Bar ja tako radim

Hoću ja...Danas...pilece belo meso u kari sosu i uz to pirinac,a malo pre sam napravila kolac po imenu Kinderlada (sa eurokremom).Ako neklo hoce recepat pisem kasnije![]()
joj, pomoagjate
spremam rolat od melevenog esa, recep dala bokica bobica
elem u smesu sa esom ide kriška hleba potpoljena u mleko, i kašičica soli
sve sam uradila tako, umesila od toga ali se smesa raspada, nikako ne mogu da je razvijem, pa da filijuem i onda urolam
šta da dodam??
hitno mi je baš : (
joj, pomoagjate
spremam rolat od melevenog esa, recep dala bokica bobica
elem u smesu sa esom ide kriška hleba potpoljena u mleko, i kašičica soli
sve sam uradila tako, umesila od toga ali se smesa raspada, nikako ne mogu da je razvijem, pa da filijuem i onda urolam
šta da dodam??
hitno mi je baš : (
ne, 2 jajate idu u fil sa pečurkama, 5 puta sam pročitala recept, šiznuću ako sam se zahebalaček tara, pa piše da idu 2 jajeta
tj nemoj prezle ako je suvo
Dodala si malo više mleka verovatno, probaj sa prezlama, neće biti suvo. Kod tih smesa pomaže da ih pustiš da se malo odmore, onda se manje lepe, pa ako imaš 20 minuta da ga pustiš da odstoji...
parka, mene ti rolati uvek zeznu nekako, tj uvek se spetljam...
slikaću ga čim bude gotovo, da vidite kako je lep, samo ne znam da li narandam malo parmezana odozgre,pa da ga zapečem?
e a slučajte sada šza sam sve spremila : )
parkinu ćabatu, bokicin rolat sa mlevenimm mesom i šeurkama, mirkinu egipatsku salatu i moje belo meso sa pršutom i kaćkavljem : )
joj, divim se sama sebi
Nista lakse Tara.
Kupis patlidzan koliko ti se svidja ili treba.
Kupis isto toliko paradaiza.
Na tiganju proprzis patlidzan koji si predhodno oprala , nisi oljustila i iseckala na kockice.
Kad postane mekan skines ga sa vatre i ostavis malko da se prohladi, za to vreme paradajz iseckas na kockice.
Pomesas paradajz i patlidzan, dodas dva cena belog luka ili onog u prahu kako ti volja, prelijes aceto balzamikom , izmesas i voala eto ti salatica !
Ne dodaj ulje patlidzan je sam po sebi mastan.
parka, mene ti rolati uvek zeznu nekako, tj uvek se spetljam...
slikaću ga čim bude gotovo, da vidite kako je lep, samo ne znam da li narandam malo parmezana odozgre,pa da ga zapečem?
e a slučajte sada šza sam sve spremila : )
parkinu ćabatu, bokicin rolat sa mlevenimm mesom i šeurkama, mirkinu egipatsku salatu i moje belo meso sa pršutom i kaćkavljem : )
joj, divim se sama sebi

Moja španska pita... dupla doza...![]()

Taman de ne moras da kuvas sutra opet
A neka supica pretakana jel bila??