>Annabel Lee<
Veoma poznat
- Poruka
- 12.505
Može a ne mora... ja ne dodajem jer je gust sam po sebi a mirođija mu da sjajnu aromu...![]()
Mislila sam odozgo narendani sir, ali u pravu si, ne mora...
Bas cu sutra ovo da probam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Može a ne mora... ja ne dodajem jer je gust sam po sebi a mirođija mu da sjajnu aromu...![]()
svaka časta, nema šanse bre da ne jedem ono što pravim (misim i ono što ne pravim, al dobro) : )
ja dans belo meso, nekako dijetalno, al nemam ideju kako, a da bude sočno

danas je mojoj mami 55 rođendan,i planiram da je iznenadim iznenađujuče ukusnim ručkom i tortom od voća...evo već sad zasučem rukave i pravac u kuhinju...

ja cu danas lazanje a sutra mi rodjus pa razmisljam koju bih tortu mogla veceras da smutim...predlozi su dobrodosli..![]()
Sad cu da se pravim vazna!
Pravi ovu koju sam ja juce pravila, jako je ukusna.
http://www.coolinarika.com/recept/lesnik-sladoled-torta

ja nikako ne mogu da jedem filove u kojima su ziva jaja. ne znam kako bi bilo kuvati ih sa pudingom na pari![]()

ja nikako ne mogu da jedem filove u kojima su ziva jaja. ne znam kako bi bilo kuvati ih sa pudingom na pari![]()
Mikrotalasna je zakon za to, veruj mi!
Nema grudvica, nema lepljenja, ne moze da zagori, ne mora stalno da se mesa...
Puding i ne umem da skuvam drugacije.
kameron imas belu huanitu, zadovoljna domacica dala recept.
Ja je pravila sa yodoro napolitankama, plazma keksom i menaz cokoladom.
To ti je ako ti nije bitno da bude neka prava "domacicka" torta.
Extra se brzo pravi, lagana, izdasna i svi je hvale![]()
Objasni molim te kako to radis?
Prosto.
Umutim sve (puding sa celom kolicinom mleka, ne ono malo da se razmuti) u staklenoj ciniji.
Ukljucim mikrotalasnu na 4 i po minuta.
Vreme verovatno zavisi od jacine mikrotalasne, moja je obicna Gorenje 800W.
Kad prodje 2 minuta, pauziram i razmutim zicom (pocne da se zgusnjava po ivicama), pa vratim.
Isto to uradim i na 3 minuta i na kraju kad je gotovo.

ne ostanu ti grmuljice pudinga kad ga umutis sa celom kolicinom mleka?

ja jutros natopila isti (mislim, ne taj isti koji si ti pojela, nego pasulj) pa ću da kuvam večeras kad dodjem kući...