mackica ns
Poznat
- Poruka
- 7.784
e pa ja uzela neke lovačke, baš ću videti kakve sumackice, nažalost nisu ljute, jer moji ne vole![]()
mm voli, meni se nešto jede, a sin ionako ne jede kobasice
za njega belo meso ili batak
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e pa ja uzela neke lovačke, baš ću videti kakve sumackice, nažalost nisu ljute, jer moji ne vole![]()

stalno citam da sampinjone ne treba prati,jel upijaju puno vode i onda promene ukus.samo ih treba ocistiti.kako nesto sto sam kupila na pijaci od zene koja istom rukom i pare i pecurke da ne perem.kako vi?
Nisam imao pojma gde da postavim pitanje dok ne videh ovu temu.
Naime, ovih dana je velika medijska kampanja za C senf. Reklamni spot se prikazuje nebrojeno puta u toku dana i svaki put kad vidim one sočne kobasice prelivene senfom krene mi voda na usta. Da ne drvim mnogo, ono što me zanima je da li znate koja je to kobasica iz reklame da idem da je kupim i da je ja prelijem senfom i onako u slast pojedem.
Hvala u napred.

stalno citam da sampinjone ne treba prati,jel upijaju puno vode i onda promene ukus.samo ih treba ocistiti.kako nesto sto sam kupila na pijaci od zene koja istom rukom i pare i pecurke da ne perem.kako vi?

bareni mladi krompir
sos od mirodjije
dosta
Bravo, Proko
mora da je super, ali je mnooogo komplikovano
I ja imam istu onakvu crnu činiju sa crvenim rubom
Danas još niko ništa ne planira za ručak? Ili svi imaju pasulj od juče, kao ja!? Ili možda spanać?![]()

napunila i zapekla pastrmke....
joj,kako ja volim ribu,a pastrmke su mi omiljene
ja sam ih danas napunila ovako... pomesala iseckani mladi luk i beli i zeleni deo,sa seckanom slaninicom i pavlakom i time sam ih punila....od gore malo slaninice ako zelite...e sinoć sam na nekoj TV, (verovatno onom Fishing and Hunting Channel pošto mm to stalno gleda) gledala kako su punili pastrmku.. limunom... vidi, sad ne mogu da se setim, a možda nisam ni videla, nekim zelenim biljem, verovatno peršunom... da li nekim sirom... nemam pojma šta su stavili, ali bila je tako privlačna...![]()
Čime si ih ti punila?