Šta kuvamo DANAS?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja sam ga kupila jednom - i vise nikada.
isto sam uradila.
posle sam ga sakupljala sa cediljkom za caj..:roll:
i bas mi gadan bio kad sam ga spremila..kao povrac..:sad2:
od tada samo zelene sveze listove sa pijace..ako ima..ako nema, onda nista..

izgleda da si kupila onaj u kocki, on je takav, kao povrac
frikomov zaledjeni u briketima je odlican, ukus bude isti kao da si kuvala svez spanac:)

izgleda da si kupila onaj u kocki, on je takav, kao povrac
frikomov zaledjeni u briketima je odlican, ukus bude isti kao da si kuvala svez spanac:)

jesam u kocki..
a i sad kad sam bila na kopu, bio je takav spanac ponudjen od strane hotelskog kuvara..
ja volim povrce i salate..stvarno sve..
i kad sam ga sipala u tanjir pored rendane sargarepe i kupusa, izgledao je :sad2:
onaj ko je sedeo preko puta mene samo je prokomentarisao - neces valjda to da jedes..
al` ukus uopste nije bio tako los..
mada je izgledao ..ko kad se beba ukaki :sad2:

obično je samo prodinstam ,dodam kašiku slatke pavlake i možda kašiku tomatina ili zapečem, e sad ako nije tako, može recept

ja je samo dinstam sa lukom (i cen belog)..dok sva tecnost ne ispari i onda je pustim da se onako `dopece`, pa unutra bude mekana, a spolja bolje pecena..

e da, to samo pilecu, ostale ne volim..
i pilecu sam pekla u foliji..svaku dzigu ubacim u komad folije, posolim i stavim mrvicu putera..kratko je pecem tako upakovanu na teflonu i bude - njam..

Jesam vam se pohvalila da je moj muz resio da kuva tokom nedelje dok ja radim?
Nisam?
Zato vise nema nedelja u kojima ja po vasceli dan spremam 3 rucka, hladim i spremam serpice za zamrzivac:klap:
Kaze covek hoce da jedu sveze:klap:
Tako da kuvam samo subotom i nedeljom:D
URA:klap:

Spanac je bio odvratan
Em je sam po sebi ogavan, em sam ga ja presolila ne bi li od njega napravila nesto , em na kraju nije ni mogao da se jede koliko je bio fuj.

Na pola kuvanja provalim bube u ormanu ...preselo mi ...
Sad se cesem po celom telu ...
Sve sam od hrane bacila sto je bilo tu.
Jedno 5 kg brasna , 3 kg secera, kg soli, zacine ....SVE !

Dezinsekcija stize sutra , ranom zorom u 10 :lol:

Nisam umela da objasnim koje su bube.
Nisu ni jedne meni poznate.
:(

Mozda ce vama nesto znaciti ...male majusne , tvrde, braon okruglo duguljaste ....letuckaju.

Nadam se da nisu u drvetu od kog je kuhinja napravljena , jerbo ima stolare da zapalim .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back