__Agata__
Zainteresovan član
- Poruka
- 255
Medeno srce po Parkinom receptu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Super izgledaMedeno srce po Parkinom receptu. Pogledajte prilog 166291Pogledajte prilog 166290

Kruela, moja baka je pravila identičan kolač kao što je to medeno srce, i nije stavljala nikada cimet. Ali to onda nije medeno srce.
Mislim, možeš da izostaviš cimet, ako ga ne voliš, ali to onda neće podsećati na medeno srce. Na onaj keks što se kupuje pod tim imenom.
u mirka, ja bih popizdela, mene tako pre par meseci mesar napljuvao jer sam tražila neku spec džigericu, pita me o šta će mi, ja kažem za mačku, kaže on meni "ajde bre kako te nije sramota da kupuješ za mačke, kolko imaš godina, što ne radjaš decu, bolje bi ti bilo", tim rečima, ja sam popizdela, prvo sam zanemela a onda sam se drala kao manijak
Medeno srce po Parkinom receptu. Pogledajte prilog 166291Pogledajte prilog 166290
Meni jednom kasirka u Familiji odrzala predavanje zato sto nosim sopstveno dete u slingu, kao navikavam ga na nosenje, bolje da ga stavim u kolica, razmazicu ga, stradace mi kicma...sta, bre, tebe zabole za moje razmazeno dete i moju kicmu!?
@tema
I dalje ne kuvam nista, izvukla sarme od NG iz zamrzivaca.
Juce sam pravila picu, da odmorimo od pecenja.
Sećam se, i mene su svojevremeno neke prodavačice opominjale zbog toga. A to je mnogo zgodnije nego kolica kad su kraće relacije i teže pristupačni tereni. Koliko sam ukapirala, ti si u Zemunu... pa zdrndaj se kolicima niz one stepenice u Familiju.... baš je nezgodno...
Ja baš imam lepo iskustvo sa mesarima u Maxiju u mom kraju, naročito je jedan uvek dobro raspoložen za priču i komentare... meni to simpatično, verovatno neke nervira. A ja se uvek pitam da li su oni bolje plaćeni od ostalih radnika pa su tako dobre volje. Ali eto sudeći po vašim iskustvima - verovatno je on takav po prirodi.
...jesu..i to duplo vece plate imaju od ostalih radnika....al to im ne daje pravo da
budu bezobrazni...mada srecom nisu svi takvi....

Vole naši ljudi da komentarisu sve i svašta. Šta koga briga da li kupuješ za sebe ili za kuče. Pošteno platiš koliko košta....
Sećam se, i mene su svojevremeno neke prodavačice opominjale zbog toga. A to je mnogo zgodnije nego kolica kad su kraće relacije i teže pristupačni tereni. Koliko sam ukapirala, ti si u Zemunu... pa zdrndaj se kolicima niz one stepenice u Familiju.... baš je nezgodno...
Ja baš imam lepo iskustvo sa mesarima u Maxiju u mom kraju, naročito je jedan uvek dobro raspoložen za priču i komentare... meni to simpatično, verovatno neke nervira. A ja se uvek pitam da li su oni bolje plaćeni od ostalih radnika pa su tako dobre volje. Ali eto sudeći po vašim iskustvima - verovatno je on takav po prirodi.

....eto i sad se meni jedu balklave....![]()

nije to za tebe, nego za kameron, čije je dete alergično na orase![]()

nije to za tebe, nego za kameron, čije je dete alergično na orase![]()