Kerefeka
Ističe se
- Poruka
- 2.527
Ako se ne varam, ti sto tako kuvaju sa plamenom u tiganju su bas majstori...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako se ne varam, ti sto tako kuvaju sa plamenom u tiganju su bas majstori...![]()

Pa i nije mnogo za malo čipsa i kečapa pored. Istina je da za te pare moš da pojedeš dve gurmanske pljeske, al ebiga, Srbija nije Mehiko.Nachosi..
Kazu mi da se to mnogo pravi kuci prosto. Ovo je neki tortilja cips koji kazu ima u Idei, e sad ovo sto je preko kackavalj, to je kontam prosto , samo roknes u mikrotalasnu.
E sad kako da napravis 3 vrste salse. Mi smo danas jeli sa salsom od pasulja, avokada i nesto ljuto![]()
A smesno je kosta u restoranu 345 din, dostupno svakom![]()
Otprilike toliko plaćam. Možda i tačno toliko, nisam siguran.Reći će ti žene koje se razumeju, ali meni je to cena do yaya. Da sam u Bg, ja bih ti spremala gajbu za 250 din/h, i molila boga da mi nađeš još dve, tri tvoje drugarice...
), dok ce malena da gleda iz setalice i da mu curi pljuvacka iz usta. 

Ја данас идем у ресторан...![]()

e i ja,ajd slikamo,pa nerviramo ove na forumu![]()

da ne spamujem,skuvala rucak,ne bas mnogo skoncentrisana,deca rekla fuj,uzela pare i otisla na parce pice pred skolu
mislim,bas sam se potresla![]()

ja nisam fina,ja cu da ih sutra nerviram.
a i nikad ne idem na ozbiljne ruckove,pa ima da zbunim goste,slikajuci po stolu cevape...
da ne spamujem,skuvala rucak,ne bas mnogo skoncentrisana,deca rekla fuj,uzela pare i otisla na parce pice pred skolu
mislim,bas sam se potresla![]()

Hvala, Affro, videcemo sta ce biti kad je isecemo!![]()

jer je bilo zakazano za 25. maj.