gost 125526
Veoma poznat
- Poruka
- 11.724
prvi put minut pire (ako ima neka caka kazujte odma-mojne nesto da se ispalim)
i krmenadle
+srpska salata
i krmenadle
+srpska salata
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
prvi put minut pire (ako ima neka caka kazujte odma-mojne nesto da se ispalim)
i krmenadle
+srpska salata

e, sećam se još davno da si ti ovo pisalakomad alu folije i namazes malo sa maslinovim uljem..na to stavis par komada tanko isecenih kolutova crnog luka pa na luk stavis parce feta sira ..sir pospes sa malo origana i aleve paprike i jos par kolutova luka. pa opet parce sira..i odozgo malo aleve paprike i malo maslinovog ulja..dobro zatvoris alu foliju da ne moze da iscuri nista i peces na teflonskom tiganju par minuta sa jedne i par minuta sa druge strane..i obavezno hladno belo vino..
, i meni tada izgledalo ekstra, ali na kraju mi nešto nije uspelo 
baš lepo, i ja sam tako oduvek nečim pokušavala da oduševim svojeDanas deca spremaju ručak. Marina hoće da se isproba kao japanska kuarica, tj. napraviće nam posni suši sa povrćem i bez ribe.

sinoć sam napravila leću - pola kg leće, 4 srednje šargarepe, glavica crnog luka, nekoliko češnjeva belog, beli biber, začin c i malkice šećera....na kraju aleva paprika i - nije loše.
našla sam svoj sa starih stranica,i evo recepiš za čorbu od mladih tikvica...
jednu srednju tikvicu očistiš,sečeš na kolutove i samo na 2-3 minuta ubaciš u kipuću vodu,za to vreme na maslinovom ulju propržiš jedan mali crni luk sitno seckan,tada nabaciš na to tikvice malo zajedno propržiš i blenderom izmiksaš,tada naliješ pilećom supicom da ima gusću teksturu,dodaješ Vegetu i biber,malo šafrana za intenzivniju boju i dekorišeš sitno seckanim peršunovim listom...iseckaš sitno bademe,proprižiš na malo maslinovog ulja,i onda ubaciš na male kockice seckan hleb i praviš krutone(možeš kupiti i one gotove),ali ja pri kraju ubacim na njih malo rendanog sira,i onda se to sve stopi...a serviranje,prvo se uvek sipa čorba u tanjir,i onda nabaciš krutone i bademe,a po želji može se dodati i kašika slatke(!!!!!!!!!!!!) pavlake...ja ovo često pravim,i svi ga jako volimo,a za ove letnje dane je baš idealno...
veoma ukusno i zdravo jelo.sinoć sam napravila leću - pola kg leće, 4 srednje šargarepe, glavica crnog luka, nekoliko češnjeva belog, beli biber, začin c i malkice šećera....na kraju aleva paprika i - nije loše.
uh, ja sam pokušavala svakako da ga spremim, ali moji nikako da ga jedu... iskreno, nije ni meni baš nešto... još ima neku gadnu bojue, za socivo sam cula da je bas zdravo,a nikada ga nisam jela,pa bih bas i mogla da probam jedan da da ga ovako spremim....
mmmm,ovo zvuci bas onako kako sam je zamislila: )
nego me zanima mogu li umesto pilece supice da dodam jednu kockicu supice, jer nemam vremena za nesto drugo?