Šta kuvamo danas six

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kod mene nije nikad takav rucak :lol:
nego jesenas sam stavila veliku kolicinu crvenih paprika u zamrzivac prepolovljenih na pola i ociscenih.a jako slabo ih koristim.da li ima sanse da ih stavim u preh na se ispeku,pa da ih oglulim i koristi kao salatu?mislim kad su vec sveze smrznute i prepolovljene?pretpostavljam da ne

...ja sam danas kuvala jedino puding od vanile i ubacila smrznute visnje....

...rucak imam samo da skuvam pastu i da pomesam, bolonjez sos je super...napravila sam onda vecu kolicinu namerno za 3 dana...ali to cu kasnije, sad mi se ne jede
nista...

i ja je godinama stavljam u sve i svasta.ove godine mi nesto nije interesantna,a imam jos najmanje pet kila.mozda da napravim ajvar:lol:

mozes da napravis becarac..ili cuspajz..ili da polovine napunis nekim nadevom, pa zapeces..napunis ih npr. prebrancem..ili blago izdinstanim gljivama i pirincem..pa posuto parmezanom i samo zapeceno..
joj imas milion i jednu ideju

ne moze da se puni to je ona siroka crvena mesnata paprika koja je zamrznuta i presecena na pola.izleda kao tanjir plitak.a zza becar paprikas mi treba velika kolicina paradajza.sad em je skup,em je neukusan za taj posao

za becar paprikas kupis konzervu pelata, isiti ukus dobijes kad skuvas
a za punjenje, pakujes na te tanjirice od paprike fil u manjoj posudi..onako sabijes, pa dobijes fil na podlozi od paprike

Jok ja
Zamesim testo ko za hleb i dodam jaje umesim to testo razvijem filujem cetrvtke sirom i pržim na ulju
Lepo je moji baš vole
Skoro sam sve redno izmenjala sve dosadilo ovo nisam skoro pravila

- - - - - - - - - -

Nek idu u peršun
Ja kad kupim čajnu i cvarke moje dete kaže opet nema ništa
A kad umesim e onda ima
Sad sam na odmoru odlezacu po podne brzo to ide nego sam ja ko izduvani balon
Stigne umor i kad sam na odmoru sve me duplo mrzi

Jok ja
Zamesim testo ko za hleb i dodam jaje umesim to testo razvijem filujem cetrvtke sirom i pržim na ulju
Lepo je moji baš vole
Skoro sam sve redno izmenjala sve dosadilo ovo nisam skoro pravila

- - - - - - - - - -

Nek idu u peršun
Ja kad kupim čajnu i cvarke moje dete kaže opet nema ništa
A kad umesim e onda ima
Sad sam na odmoru odlezacu po podne brzo to ide nego sam ja ko izduvani balon
Stigne umor i kad sam na odmoru sve me duplo mrzi

Диктатори :lol:

ne moze da se puni to je ona siroka crvena mesnata paprika koja je zamrznuta i presecena na pola.izleda kao tanjir plitak.a zza becar paprikas mi treba velika kolicina paradajza.sad em je skup,em je neukusan za taj posao

Moja sveki puni pečene crvene paprike rendanim krompirom i sirom, gusto ih poređa u tepsiju, nalije vodom i stavi u rernu da se peku. Budu božanstvene.

samo ja nikako da pravim te dragisine kiflice,a uredno sam ih prepisala.nikad da stignu na red od zamrznutog kupovnog peciva:rumenko:

lunjo,ovo su prescene na pola,ne mogu da se pune.znam ja sto jella koje mogu sa paprikama,al je fora da mi se nista od toga ne jede,ja bih salatu od paprika:lol: kad bih gusku pojela,lakse bi mi bilo..:roll:

afro,stalno svuda pisu koliko je pelat u konzervi kancerogen.u rangu je sa kokicama iz mikrotalasne i sirom u listicima za sendvice.nisam zapamtila zasto,ali sam zapamtila da to spada u najstetnije namirnice

samo ja nikako da pravim te dragisine kiflice,a uredno sam ih prepisala.nikad da stignu na red od zamrznutog kupovnog peciva:rumenko:

lunjo,ovo su prescene na pola,ne mogu da se pune.znam ja sto jella koje mogu sa paprikama,al je fora da mi se nista od toga ne jede,ja bih salatu od paprika:lol: kad bih gusku pojela,lakse bi mi bilo..:roll:

afro,stalno svuda pisu koliko je pelat u konzervi kancerogen.u rangu je sa kokicama iz mikrotalasne i sirom u listicima za sendvice.nisam zapamtila zasto,ali sam zapamtila da to spada u najstetnije namirnice

..ja to nikad i nigde nisam cula, ni za taj sir, mada ga ne kupujem nikad kao ni te kokice za mikro niti jedem kokice...ali pelat redovno kupujem zadnje 2 godine
neki italijanski bas lep...

..ja to nikad i nigde nisam cula, ni za taj sir, mada ga ne kupujem nikad kao ni te kokice za mikro niti jedem kokice...ali pelat redovno kupujem zadnje 2 godine
neki italijanski bas lep...

znas i sama gde ides u utorak...
nemoj da ga kupujes i reci i deci da ga ne uzimaju.ne kazem da je od toga,ali ako se prica da je kancerogen,ne treba se igrati
ajd po nekad,jednom u par meseci,ali cesto...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back