proka
Legenda
- Poruka
- 57.098
baš tako, eto i ja ne znam šta danas za ručak a još malo će i podne 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

sad ispascu ona koja trazi dlaku u jajetu,ali znas kako izgleda kad iscuri srz iz kosti u supu.to se vidi.a ovde toga nema
bas sam prava baba
elem ja danas pravim neke ustipke kupovne od mlevenog mesa i krompir cuspajz
vise mi se dize kosa na glavi da smislim nesto sto nisu jeli skoro
optuzuju me da vrtim grasak,sargarepu,sladak kupus,paprike i testo s mesom poslednja dva meseca
a kad pitam sta bi ste,svi prevrcu ocima
Мусака, ђувеч било које врсте има их милион, мућкалица уз пире, пасуљчина, ћуфте у парадајз сосу...
samo musaka sa krompir pireom i pasulj.ostalo ne vole.nisam ja bez ideja,nego su oni izbirljivi,i posle ja vrtim tri jela
pa to je bilo i juče....e pa,kuvala sam za dva dana 
Пиринач са пилетином и поврћем уз додатак куркуме што је дало и на укусу и на боји. Мислим, већ је готово.
Kod mene se danas kuva kupus sa svinjskim rebrima.
Па, кад ви ручате?
Зар се неће охладити?
Шта се охлади то се и подгреје.
Кисео?
ukiselio ribanac za par dana.samo kupus i so.apsolutno nista vise,ni lorber ni biber ni voda...savrsen je
glavice je stavio u nedelju,ali one ne stoje na toplom,pa videcemo kad ce biti spreman
- - - - - - - - - -
pre dva dana cistim zamrzivac od kuvanih jela,treba da stigne belo meso,nemm mesta,na jednoj posudi pise JA.sto to volim,uvek je iznenadjenje.a ja je ovaj put bio sladak kupus sa papicma.ljut,mastan,slastan...
jos se oporavljam

Mama stavila kupus u subotu, u utorak joj se već ukiselio. Ribanac.
Ovaj u glavicama očekuje do kraja nedelje, jedva čekam sarmu.
Uželeh se kiselog kupusa onoliko, prošle zime sam ga jedva jela, sad ću da ga jedem za sve pare.
I čvarke ću da kupim!
koliko ti je trebalo za ribanac?
- - - - - - - - - -
a sad vidim
e bas cu da naseckam dve glavice ono cisto zbog eksperimenta
koliko soli ide na 1kg kupusa, da li znas?

koliko ti je trebalo za ribanac?
- - - - - - - - - -
a sad vidim
e bas cu da naseckam dve glavice ono cisto zbog eksperimenta
koliko soli ide na 1kg kupusa, da li znas?
Mi smo uvek stavljali 1% u ribanac, neko stavlja 2.
Bude savršen, s tim da mi uvek stavimo i biber i lorber, deda je dodavao i zrna kukuruza.