Šta kuvamo danas o5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pravio je moj sin i još negde sam jela. Nisam oduševljena. Nekako mi je taj pire krompir suviše blag da bi išao uz mleveno meso. Mnogo bolje idu kolutovi krompira kao u musaki. Ovo jedino ako ti je ostala velika količina pire krompira od juče, pa da iskoristiš.

Pravio je moj sin i još negde sam jela. Nisam oduševljena. Nekako mi je taj pire krompir suviše blag da bi išao uz mleveno meso. Mnogo bolje idu kolutovi krompira kao u musaki. Ovo jedino ako ti je ostala velika količina pire krompira od juče, pa da iskoristiš.

meni ne ide nikako mleveno meso tako rastresito i pire
obe namernice u rastresitom obliku, ko kasica neka...ne dopada mi se to
nema kontrasta ko u musaki, pa imas sta da zvaces
ovo samo da lapcem mogu ko mace :lol:

ma, suva ko barut...ali ok.. ko voli- ima neka fora da se suši kora od dunje..ne sećam se za šta se koristi-moralo bi izguglati :)

a neki dan sam posle ihaha popila jednu dunjevaču domaću...ebiga, ZNAM da ima šećera puno jer nema šanse tako suva da fermentiše..no- neka ide život..
Нема.
Али се дуња самеље на рецимо машини за месо са додатим електромотором и доспе се само вода, око 5% од укупне масе нпр на буре од 200Л око 10Л воде да се разреди и меша се сваки дан неким дрвеним веслом ујутро и увече.
Ја додам 5% самотока од грожђа, тј само исцеђени сок од грожђа без кожице и коштичица.

15086216_1309080819111956_1515440098_n.jpg

15057817_1309084299111608_26957290_n.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back