Šta kuvamo danas o5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pre trideset godina ljudi su se nalazili u hotelu,motelu,nisu isli kuci jedni drugima osim kad se prosi devojka.
Imam matore u okolini,pricaju.

I pre famoznih trideset godina bilo je normalnih muskih koji od partnerki nisu ocekivali da im pere,cisti,kuva - nisu ih gledali kao cistacice,spremacice,kuvarice vec kao devojke.

Sve zavisi na kakvu ste osobu naleteli,normalni i samostalni su postovali zenski rod.
.........

Luk uprzen da se ne oseca,pecurke,meso petnaestak minuta przenja klopa za mene.

Pre trideset godina ljudi su se nalazili u hotelu,motelu,nisu isli kuci jedni drugima osim kad se prosi devojka.
Imam matore u okolini,pricaju.

I pre famoznih trideset godina bilo je normalnih muskih koji od partnerki nisu ocekivali da im pere,cisti,kuva - nisu ih gledali kao cistacice,spremacice,kuvarice vec kao devojke.

Sve zavisi na kakvu ste osobu naleteli,normalni i samostalni su postovali zenski rod.

Зашто би девојка радила нешто у кући момка који живи са родитељима. Она је ту гошћа исто као и он кад дође код ње.

Hrono koju ja držim je meni prilagođena i nema veze sa pravom hrono

- - - - - - - - - -

Spremanje treba da rade oboje kada počnu da žive zajedno
Današnji muškarci su lenji i neiskreni i sve očekuju da žena radi
Ne da može

- - - - - - - - - -

Spremanje treba da rade oboje kada počnu da žive zajedno
Današnji muškarci su lenji i neiskreni i sve očekuju da žena radi
Ne da može

Da.
Tacno.
Tacno.

Nego vidim da se vuce paralela od davnih dana do danas.

Nase babe i dede su se upoznavale,poljubac je bio :aaa: blud,nemoral :aaa: ,samo vencanje i finoca u javnosti.

Vec nasi matorci tada imali su normalne stavove i postovanje prema zenskom rodu,oni normalni.

Danas,meni se zeludac okrenuo kad je lik hteo da me uvuce u zajednicku kucu gde vec zivi osam osoba.
Umesto predloga o zajednickom zivotu on masta o tome sta ce biti kad matorci pomru i kako ce naslediti pola svega,ulagati u to.
Uopste nije zonfa on,ja zajedno da zivimo.
A ja sam za to da volim slobodu.

juce sam spremala pileci file na grilu, brokoli i neki azijski rizoto
kaze dete, a ja se slazem sa njom da ima onako industrijski ukus
kaze sestric i buduca snaja, njima se mnogo svidja..ajde sad, snajka tek otkriva cari kuhinje, pa valjda zato :)
pakovanje sam kupila u tempu, u paketicu upakovano sve, pirinac sa zacinima
od zacina ja prepoznajem samo susenu sargarepicu, a za nesto zeleno sam mislila da je blitva..a nije
neka alga je u pitanju, mozda cak i morska trava i uopste nije losa

Sinoc napravila ciz(kvinsi,vecno sam ti zahvalna)
Za veceras pravim lazanju,besamel i ragu su gotovi,samo da nastruzem sir i slozim
Za rucak sam izdinstala luk ,moram ga stapnim mikrerom,da ga ukremastim,pa cu ispeci sv filete,pa na taj luk,pa dodam pavlake i malo senfa i lorbera.nemam vise ideja za kuvanje.juce ispecem kilo otkoscenih bataka ovi nece da jedu

Sinoc napravila ciz(kvinsi,vecno sam ti zahvalna)
Za veceras pravim lazanju,besamel i ragu su gotovi,samo da nastruzem sir i slozim
Za rucak sam izdinstala luk ,moram ga stapnim mikrerom,da ga ukremastim,pa cu ispeci sv filete,pa na taj luk,pa dodam pavlake i malo senfa i lorbera.nemam vise ideja za kuvanje.juce ispecem kilo otkoscenih bataka ovi nece da jedu
Размазано, не зна то шта је глад.
Све то треба у војску па марш камењарем 20 километара, а за вечеру 'ладне воде... па тако три дана.:per:

Nista
Pazi da necu na ovako lepo vreme da sedim kuci i kuvam
Ima kobasica i cevapa to ce danas ko sta oce....uz zelenu salatu....nisam jela kobasice mesecima, skoro pa godinu dana....izbegavam ih jer su sve samo ne meso....al bas mi se prijele i ima da se nazderem sad :zjede:

juce sam spremala pileci file na grilu, brokoli i neki azijski rizoto
kaze dete, a ja se slazem sa njom da ima onako industrijski ukus
kaze sestric i buduca snaja, njima se mnogo svidja..ajde sad, snajka tek otkriva cari kuhinje, pa valjda zato :)
pakovanje sam kupila u tempu, u paketicu upakovano sve, pirinac sa zacinima
od zacina ja prepoznajem samo susenu sargarepicu, a za nesto zeleno sam mislila da je blitva..a nije
neka alga je u pitanju, mozda cak i morska trava i uopste nije losa

Al si opasna, svi imate prefinjene ukuse, samo snajka otkriva čari kuhinje :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back