dive
Legenda
- Poruka
- 61.256
ja cekam recept
i spremacu je za uskrs
i spremacu je za uskrsDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i spremacu je za uskrs
A rodjus bio strava. I moja mama mu.donela poklone. Od nas dobio kutiju cigara. Belgijsko pivo hehe. Crnu cokoladu omiljenu iiiiii najbolje za kraj narucnu kod gravera plocicu za ulazna vrata sa nasim imenima i.prezimenom i onako svi mi.nacrtati ko male cica glise. Odusevio se. I jos zvoni neko.na vrata a ono promocia svepsa i tutnuli mu flasu istog. Ne pijemo ga ali ono skroz blesav, veseo dan
- - - - - - - - - -
Znam ja tebe divka, zato i rekoh da nije za tebe... Belanca cuvam. Mozda naprabim onaj sa suvim vocem nemacki kolac. Kako.ga ono.zovu?

Al bez zezanja ne osete se, mislim da bi ovo mogla i ti jesti hehe

A rodjus bio strava. I moja mama mu.donela poklone. Od nas dobio kutiju cigara. Belgijsko pivo hehe. Crnu cokoladu omiljenu iiiiii najbolje za kraj narucnu kod gravera plocicu za ulazna vrata sa nasim imenima i.prezimenom i onako svi mi.nacrtati ko male cica glise. Odusevio se. I jos zvoni neko.na vrata a ono promocia svepsa i tutnuli mu flasu istog. Ne pijemo ga ali ono skroz blesav, veseo dan
- - - - - - - - - -
Znam ja tebe divka, zato i rekoh da nije za tebe... Belanca cuvam. Mozda naprabim onaj sa suvim vocem nemacki kolac. Kako.ga ono.zovu?

ja cekam recepti spremacu je za uskrs

imam i ja jedan lep recept za tortu sa ananasom, ali nije skinut sa neta. prepisacu ga iz mamine sveske, njene recepte najvise volim
sinoc sam spremala rizoto sa batacima i svim mogucim povrcem koje sam imala i jedva cekam da dodjem kuci da jedem![]()

Што их бре плашиш?ako nema jaja u filu, ajde cekam njega![]()
ako nema jaja u filu, ajde cekam njega![]()
Насуво с маком да се осладиш ти и децови... може мало и моожоо.Imam siroke domace rezance... valjalo bi ih spremiti sa necim...

Imam siroke domace rezance... valjalo bi ih spremiti sa necim...
Насуво с маком да се осладиш ти и децови... може мало и моожоо.
Када су ми га први пут сервирали, са тамо рецимо око 5 година, или који месец више сећам се да сам кмечао до неба да нећу да једем ТО с МРАВИМА!![]()
)))))Што их бре плашиш?
Више пута си постављала слике јела с јајима, или само припремљена јаја, кад сам те питао рече да си се ослободила те аверзије.