Šta kuvamo danas o5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ja pravim sa belim lukom. A nekada mesam tikvice rendane i patlidzan seckan na sitne kockice, tekstura mu je drugacija pa ne ide rendan. Stavim jaje, brasno, beli luk i so ako ne stavljam seckano dimljeno meso, ako ide neka sunka so ne treba.

Pa da moze svasta jer je tikvica neutralna., zato je i volimo sto sa njom imamo brzo lak ukuan rucak.
Mi cemo danas pilecu dzigericu ako stigne u prodavnicu za jedno sat, ako ne, nemam pojma sta da spremimo, sve smo vec jele, jedino da izmisljam nesto.

Ja sam stavila tri svinjska papka u lonac, dodala vezu zeleni za supu, biber u zrnu i so. Krčka se kod sveki na smederevcu dobra 2,5h. Posebno sam stavila krompir u ljusci da se skuva, i sveki će da skuva paradajz sos. Otrebiću beli luk, i ima da se najedem kao prase.

ne znam.muz se uvek nervira kad idemo da prosetamo,samo ga vucem kroz dvorista i preko nekih parkinga,gde nema sveta i ne idu automobili.ja volim tisinu

Takođe.
Da ne pričam koliko ne podnosim onu gužvu u centru, gledanje izloga, preskakanje oslobodioca koji zauzmu celu širinu Dunavske il Zmaj Jovine a njih četvoro itd :roll:
Sve više volim da šetam po Telepu, zavlačimo se po uličicama, mir, tišina, poneki pas, mačka ili automobil prođe ulicom.

...rucale pilecu dzigericu, kad je bila gotova ubacla jedan cen sitno seckanog belog luka....ovo mi je prosli put pokazala prija, to je kao neka tajna i tako prave u hotelima sa 4-5 zvezdica...samo
da aromu, odlicno je...uz to feta sir, ljuta papricica i paradaiz preliven maslinovim uljem i malo morske soli....cure uz to i neki crni hleb iz maxija sa 5 zitarica...ja bez...
...e tako sad sve tri u horizontali :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back