Jaja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...svašta nešto ti je bolje...![]()

oljustio breskve, iseckao, sipao nemasni jogurt, malo secera. sve izmiksao i dobio sjajan hladan vocni jogurt za danas
Тиквице грилујем, патлиџан пржим похован, али све је то по неколико минута... какви ли су то патлиџани из буђавог Уједињеног Краљевства кад им треба пола сата???cek bre zar gliovanje ne traje par min?
Бечеј, Блеиби је Србобран.Cujemo se Srbobran
oljustio breskve, iseckao, sipao nemasni jogurt, malo secera. sve izmiksao i dobio sjajan hladan vocni jogurt za danas

Nije njihova, al po svemu je bolja, mene odmah vrati jedno 30 godins ubazad, ma i vise, ali je retko nadjem... To je lubenica, sve odstalo mi je ko bundeva![]()

Nije njihova, al po svemu je bolja, mene odmah vrati jedno 30 godins ubazad, ma i vise, ali je retko nadjem... To je lubenica, sve odstalo mi je ko bundeva![]()
Исто - за мене је то лубеница - тамнозелена, округла.
Svratite obe ako vam se dopada .
Da,tamozelena,okrugla.Prvi put vidim takvu,ovde to nema da se kupi.
Rasecena je na dva dela,hladi se u frizideru.Doneta - odgajana je u Vojvodini .Ne znam jos uvek kako to da definisem jer sam je probala prvi put u zivotu malopre i nije bila hladna ali drugacija je od obicne,ove sa sarenom korom.
![]()
evo i slike.
malo je kiselkasto, ali je osvezavajuce
Исто - за мене је то лубеница - тамнозелена, округла.