Šta kuvamo danas o5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam dobila od koleginica neki gril, kao super je... jedna od njih ima i kuva na tome.
I kao da probam,grilovala patlidzan pola sata. Paprika bi se kuvala sam vremena ja mislim.
Bezveze na pola sam stavila tiganj na ringlu...

Skuvali smo jer su drugi gladni.

Bubci,batak,batak,karabatak,krompir,paprika, sargarepa,tikvica izrendana,luk beli,crni,celer,zacin ce,so.

Ja to ne jedem jer ne jedem tikvice.Verujem da je ok.

Izrendala sam kupus,zacinila so,sirce,ulje,neko je probao-ne jedem ga i samo spremih.

Malo mi je falilo da se onesvestim,nije mi dobro,osamucena sam potpuno.

Poslednja izmena:
oljustio breskve, iseckao, sipao nemasni jogurt, malo secera. sve izmiksao i dobio sjajan hladan vocni jogurt za danas

19350111383_3907fe5c3b_o_d.jpg

evo i slike.

malo je kiselkasto, ali je osvezavajuce

Nije njihova, al po svemu je bolja, mene odmah vrati jedno 30 godins ubazad, ma i vise, ali je retko nadjem... To je lubenica, sve odstalo mi je ko bundeva :(

Исто - за мене је то лубеница - тамнозелена, округла.

Svratite obe ako vam se dopada .

Da,tamozelena,okrugla.Prvi put vidim takvu,ovde to nema da se kupi.

Rasecena je na dva dela,hladi se u frizideru.Doneta - odgajana je u Vojvodini .Ne znam jos uvek kako to da definisem jer sam je probala prvi put u zivotu malopre i nije bila hladna ali drugacija je od obicne,ove sa sarenom korom.

Svratite obe ako vam se dopada .

Da,tamozelena,okrugla.Prvi put vidim takvu,ovde to nema da se kupi.

Rasecena je na dva dela,hladi se u frizideru.Doneta - odgajana je u Vojvodini .Ne znam jos uvek kako to da definisem jer sam je probala prvi put u zivotu malopre i nije bila hladna ali drugacija je od obicne,ove sa sarenom korom.

Има, понекад се нађе на пијаци.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back