Šta kuvamo danas o5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
vratio si me u prošle dane kad majka izvadi listove kis kupusa iz friza i napravi podvarak u sred jula,
nikad ne prija tako kao po ovakvoj vrelini, može da se pije voda koliko hoćeš ;)

Ja sm danas jela prebranac, iz zamrzivaca....samo ga ostavila na sobnoj tempertauri da se odledi....
Sto ti kazes, ne pamtim kad mi je prijao kao danas....vrelina i sve uz to :lol:

moja tajlandska od juce
kroz sve faze pripreme, da se vidi ko je domacica : ponosnamv:
doduse, ukus i nije bio bas, bas kako treba
uvek se nekako slomim u kljucnome trenutku dodavanja jajeta :(
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg

Ovo je moj rucak od juce, celo popodne sam gledala Igru prestola, svih 10 epizoda odjednom, pa nisam stigla da stavim. A bio je odlican, crni i beli luk, mladi kupus, malo krompira, jedan paradajz i preko ljutkaste kobasice

IMAG0890_zpslmx4bsje-1.jpg

Vec sam pisala da sam naletela na odlicne sveze kobasice, pa kupili 11 kg, stavila u zamrzivac i vec 3 dana zaredom jedemo kobasice :D

lele 11 kila kobasica :lol:
tako ja javila drugarici da je snizenje skuse u univeru,ja otisla i kupila kilo i po,a ona deset kila koje je sama u kesama busom odnela u ledince
a muz joj ide svaki dan kolima u grad,al nije htela da se gnjavi sa njim,kaze to ja caskom sama
kako neke zene sve caskom,ja ovog mog cimam i za dva jogurta:rumenko:

ijao, igra prestola :rotf:
ja kad sam proslog meseca gledala sve sto postoji, po tri epizode svako vece, nisma nista ni kuvala :lol:

E ja sam skuvala jer mi muz bio na poslu a ja cekala da dodje i pusti mi seriju... ne umem sama :rumenko:. Zato mene moj nije naucio, da bi dobio rucak

- - - - - - - - - -

lele 11 kila kobasica :lol:
tako ja javila drugarici da je snizenje skuse u univeru,ja otisla i kupila kilo i po,a ona deset kila koje je sama u kesama busom odnela u ledince
a muz joj ide svaki dan kolima u grad,al nije htela da se gnjavi sa njim,kaze to ja caskom sama
kako neke zene sve caskom,ja ovog mog cimam i za dva jogurta:rumenko:

Pa zasta sluzi muz?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back