- Poruka
- 17.475
Leber je jetra e sad ima veze s jutrom ko naša jetrena pašteta vjerovatno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To neka salama?Ovde to u svakom većem marketu ima ,vruće,jedu sa zemickom kao sendvič. Meni je tako bezveze ,suvo nekako.
Aha znaci a la salamaNije dimljeno, prerađevina, sad tačno šta i kako, ne bih znala, ali ne bih jela živo, neprženo nikad.

Ja nemam pojma sta je to u stvari ali jedem ,još kad je ljut ili sa sirom baš mi se dopada.Aha znaci a la salama
Tako brate nacrtajte nama koji smo bili pod turcima![]()
Pa dobro ne znamo tacno ali neko mixovano cudo jeste, a to je salama/pastetaJa nemam pojma sta je to u stvari ali jedem ,još kad je ljut ili sa sirom baš mi se dopada.
Nesto je jako sitno mljeveno da bude kasa ,onda vjerovatno obareno .Pa dobro ne znamo tacno ali neko mixovano cudo jeste, a to je salama/pasteta
Jer na prvi pigled deluje kao pecenica, a to je cisto parce mesa
С јутром? Отварај темуLeber je jetra e sad ima veze s jutrom ko naša jetrena pašteta vjerovatno![]()

IdemС јутром? Отварај тему![]()
Mislim da sam vidjala u Vitapuru ali su oni skupi ko đavo.Umalo da se zeznem uzmem pogresan kalup za tortu
Imala sam pre onaj iz pepka 26cm skida se dno sve regularno
Juce da uzmem u pepku kad sreca ne uzmem, onda mi sestra m-ova kaze pazi ne skida se, ona se tako zajebala, taj je samo za pecenje patispanja
Nisam ni znala da ima dve vrste kalupa, kad mu se skida i ne skida dno. Ja mislila svima se skida
A kad bih nasla kockasti slavila bih, dugo ga trazim. Vidjam po netu al ne i po radnjama. Ako je neko vido u nekoj radnji neka javi. Naravno da mu se skida dno
Nedavno sam gledala kako se pravi kobajagi pecenica, pa bih rekla da je to, to. Oni samelju svašta nešto da bude tekstura kao za recimo viršle malo čvršća i onda do supaju u neke kalupe, što posle nekog vremena dobiju tu formu, naravno dodaju svake neke začine da bi bilo jelte ukusno.Ja nemam pojma sta je to u stvari ali jedem ,još kad je ljut ili sa sirom baš mi se dopada.
). Leđa su me zabolela, od krompir pirea ništa, pa ću testeninu kao prilog. Večeras ili sutra kolač sa jabukama.Jao videla sam skoro i htela da uzmem i "pametnica" nisam. Baš ću da pogledam gde pa javljam. Ne mogu da se setim.Umalo da se zeznem uzmem pogresan kalup za tortu
Imala sam pre onaj iz pepka 26cm skida se dno sve regularno
Juce da uzmem u pepku kad sreca ne uzmem, onda mi sestra m-ova kaze pazi ne skida se, ona se tako zajebala, taj je samo za pecenje patispanja
Nisam ni znala da ima dve vrste kalupa, kad mu se skida i ne skida dno. Ja mislila svima se skida
A kad bih nasla kockasti slavila bih, dugo ga trazim. Vidjam po netu al ne i po radnjama. Ako je neko vido u nekoj radnji neka javi. Naravno da mu se skida dno
Дај секо један тањир те чорбице, дај лепотице, види каква си лепа...Bela čorba, lovačke šnicle, salata od crvenih pečenih paprika, mafini od tikvica (ćerka je "presrećna"). Leđa su me zabolela, od krompir pirea ništa, pa ću testeninu kao prilog. Večeras ili sutra kolač sa jabukama.
Дај секо један тањир те чорбице, дај лепотице, види каква си лепа...
Да су ти деца жива и здрава, лепотице, и ти да си жива и здрава, Бог ти сречу дао...
...i svaki ti se dao i repete tražio...Да су ти деца жива и здрава, лепотице, и ти да си жива и здрава, Бог ти сречу дао...

Ej nasla sam sad kod kineza, ima raznih oblika pa i kockaJao videla sam skoro i htela da uzmem i "pametnica" nisam. Baš ću da pogledam gde pa javljam. Ne mogu da se setim.

Барби, ти ли сиZbuckala sam tortu ...sjebala sam je pa sam cupala...i sad imamo fensi roze tortu, roze fil, tezak kic![]()