Шта кувамо данас 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ја сам можда навикла на ове наше, Барилу баш не могу, иако сви кажу да је бар класу боља.
Само кажем да је Италијани не цене, шта ли би тек рекли да пробају ове наше :lol:
Možeš misliti....a ja sam tamo 5 dana samo paste jela i jednom pizzu čisto da uporedim, nema to veze sa nama, mislim da mi nikad nećemo dorasti njima u tim jelima...a i vina su im odlučna :rumenko:

Ништа, идем на пицу са тааанким тестом и пуууно сира, такорећи сир са тестом. Када бих морала да бирам једну намирницу на којој ћу цео живот живети то би био сир. А можда узмем гриловани шкрипавац са поврћем :think:

Ништа, идем на пицу са тааанким тестом и пуууно сира, такорећи сир са тестом. Када бих морала да бирам једну намирницу на којој ћу цео живот живети то би био сир. А можда узмем гриловани шкрипавац са поврћем :think:
Ja ovih dana uživam u njegiskom siru, i odlično mi je dete izabralo, ni previše star ni mnogo mlad, nekako mi je taman za mene...naseckam fino tanko na listiće pa se "sladim" ...ma lepota... 😀

Karabatci po receptu Džejmi Olivera, nešto sa kečapom i medom i alevom paprikom (lepše je nego što zvuči jer se zapeče u rerni, nije u sosu) i pire krompir.
I sad dok čekam ostatak familije da dođe sa posla, nađoh komad lemeškog kulena u frižideru...doviđenja ručak, karabatci su za njih, imam ja svoju drogu.

Zainteresova me ovo posto meni kore za pitu sluze samo za pitu.🙂
Moze li recept?
IMG_20231113_222430.jpg

IMG_20231113_222417.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back