- Poruka
- 403.910
a danas kineska mešavina sa piletinom i bareni pirinac
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И ја обожавам кад имамjela sam je dva dana ..mmmmmm obozavam sarmu

Никада нисам купила, немам појма какав је...и тек сад видим да је пре мене неко имао овај ник, само са размаком између мина и 68@mina 68
Pa što čekaš ng, ima kiselog da se kupi, vakumiran, dok tvoj ne stigne.
Никада нисам купила, немам појма какав је...и тек сад видим да је пре мене неко имао овај ник, само са размаком између мина и 68
Ниједна порука, само отворен...

Tako je moja mama radila za moj rodjendan i novu godinu. Sarma fantasticna.Naša baba ume da pokiseli brzo kupus, recimo za slavu joj treba sarma, pa ga stavi par dana ranije.
Mislim da ne stavlja hleb. Ali znam da odvaja listove, pa onda kiseli. I bude odlično.Da, stavi se kriška hleba u kupus ili sirće,
mada ostanu liske potvrde, ipak to nije isto, al radi posao.
Ma ima gomila načina za kišeljenje, ja znam ove dve.Mislim da ne stavlja hleb. Ali znam da odvaja listove, pa onda kiseli. I bude odlično.
Baba bi me se odrekla preko novina da odem i kupim kiseo kupus.Ma ima gomila načina za kišeljenje, ja znam ove dve.
Maltene svaki kraj ima svoj recept.
Al sada ima kiselog cele godine pa se ne moramo mučiti.

Eh, baba imala podrum ili špajz, gde ja da držim bure sem u spavaćoj sobi.Baba bi me se odrekla preko novina da odem i kupim kiseo kupus.![]()

Zumanca na pari kao za reform?Molim recept za neki lep čokoladni krem za tortu, treba žmuu da napravim za rođus, al praviću sa gotovim korama, nemam kad da stignem da pečem, lenja žena at its finest.
Dopraviću malinama i eto.