Шта кувамо данас 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ове зиме нисам ни једном сутлијаш. Баш бих могла са пуно цимета.

Те црвене џемове волим испод густог јогурта. Лепше од сладоледа!
Mene je od džem od ribizla oduševio a baš sam malo napravila. Sledeće godine više. Mnogo mi se dopada kad je džem kiselkast, volim kiselo slatke kombinacije.

Gde da kupim one tri tepsije u kompletu, što su tanke, što tanje moguće, a da ne zarđaju posle par pranja?
Ne znam gdje. Imala sam isti problem, ali onda sam počela da stavljam papir za pečenje, poslije papira nema šta da se trlja i riba, nekad samo prebrišem vlažnom krpom, nekad brzinski saperem u sudoperi s malo deterdženta i to je to. Svakako njih koristim kad treba nešto brzinski u rernu, eventualno kiflice pola sata, a ne nešto masno i neko pečenje. Ove posljednje su za sad bez oštećenja.

Evo im pa nek se drogiraju

Prilozi

• IMG_20230126_134925.jpg
    IMG_20230126_134925.jpg
    119,3 KB · Pregleda: 60
Nisam sigurna da ću nadalje da spakovano meso posebno označavam, pogotovo kad je u pitanju piletina... Šta fali da bude iznenađenje?
Ovaj put sam sve ravnomerno rasporedila, označila šta je, fino zatvorila. Obično samo razvrstam, zavrnem kesu u čvor i ubacim u zamrzivač. Ovo bre oduzima vreme.

Ја га правим са водом и млеком.
Солидан какао имаш у Лидлу.
Загрејем воду да буде врућа, а у шољу ставим једну пуну уз врх к.к. какаа (ја не стављам шећер, ти како желиш). Том топлом водом прелијем таман толико да га размутим. Остатак додам млеко. Топло или хладно. Чешће топло. Некад правим и пола-пола. Пола вода, пола млеко.

Ја га правим са водом и млеком.
Солидан какао имаш у Лидлу.
Загрејем воду да буде врућа, а у шољу ставим једну пуну уз врх к.к. какаа (ја не стављам шећер, ти како желиш). Том топлом водом прелијем таман толико да га размутим. Остатак додам млеко. Топло или хладно. Чешће топло. Некад правим и пола-пола. Пола вода, пола млеко.
Hvala Sofka :zag:
imam kupljen kakao samo nisam znala kako da ga skuvam.
Taman cu večeras pre spavanja napraviti.
Urnisa me ova ks 😞

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back