macka vracarka
Veoma poznat
- Poruka
- 13.093
Hvala sada vidim. To zvuci lepo ali nekako pregojaznoOvo meni tetka iz svice pravi
Preobozavam,sjajna je nekako ukus
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala sada vidim. To zvuci lepo ali nekako pregojaznoOvo meni tetka iz svice pravi
Preobozavam,sjajna je nekako ukus
Nedelja je, uživajHvala sada vidim. To zvuci lepo ali nekako pregojazno![]()

Pa za nekad nekad je savrseno, vidis ovu zimu i to, treba se zgrejati : ))Hvala sada vidim. To zvuci lepo ali nekako pregojazno![]()

Mozda je iz Argentine.kuvam supu, a krava je matora, bar 10ro teladi je otelila, ne popušta, biće za večeru izgleda
jedna od mojih omiljenih kombinacijaПохована пилетина и спанаћ.
krava a la Peron...svašta je moguće ...ok supa mi se zove EvitaMozda je iz Argentine.![]()
Ako nije iz ratnih rezervi 42-e,dobro je.krava a la Peron...svašta je moguće ...ok supa mi se zove Evita![]()
pa kao ako joj pusti despacitoMozda je iz Argentine.![]()

Ma jok,nego bila je prije neku godinu neka afera sa zaledjenom govedinom iz Argentine.Navodno,zaledjena poodavno,a dosla na nase trziste.pa kao ako joj pusti despacito
skuvace se brze![]()
nije to prije neku godinuMa jok,nego bila je prije neku godinu neka afera sa zaledjenom govedinom iz Argentine.Navodno,zaledjena poodavno,a dosla na nase trziste.
Znaci,postoji realna mogucnost.nije to prije neku godinu
to traje li traje
Predlazem eksperiment s muzikom...neka latino ili kolce...pa da vidi uz sta se bolje skuva. 
Ово је 100 х боље од торте!Ko kaže da mora torta za rođendan? Mojoj kumi, od srca.
Pogledajte prilog 887216

opetZa ručak je bila paradajz čorba i rolat od ml mesa sa jajima.
Dušan nam je došao posle dva meseca, pa sam im smotala pite za večeru.![]()