Шта кувамо данас 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ја бих угађала ако је дете и само такво, домаћинско.
Они што дођу, једу и оду добили би подигнуту обрву :lol:
Ја јесам, на сва звона, надрндан тип. И не подносим када је неко васпитан да се све подразумева. Грозим се "деце" од 16-18-20 година који рецимо дођу на породичну славу, госте се, а не падне им на памет да остану и оперу судове или не дај Боже претходних дана долазе и помажу. То ми је баш онако, одвратно.
Мада мислим да се мој са таквом не би ни петљао. А ако буде нека не петља мене :lol:

Ја бих угађала ако је дете и само такво, домаћинско.
Они што дођу, једу и оду добили би подигнуту обрву :lol:
Ја јесам, на сва звона, надрндан тип. И не подносим када је неко васпитан да се све подразумева. Грозим се "деце" од 16-18-20 година који рецимо дођу на породичну славу, госте се, а не падне им на памет да остану и оперу судове или не дај Боже претходних дана долазе и помажу. То ми је баш онако, одвратно.
Мада мислим да се мој са таквом не би ни петљао. А ако буде нека не петља мене :lol:
Joj sto ja ne volim kad mi se pomaze.
Volim kad mi gosti dodju da uzivaju, da imaju pice, hrane, kompletan ugodjaj...
Meni smeta kad neko hoce da mi pomogne jer ja znam kako i zasto sklanjam i kako rasporedjujem.
Isto tako ne ocekujem da pomazem kad odem negde, ponudicu se ako bas treba ali nije mi to ok.

Ok mi je da deca srede svoje sobe i vrate sve na mesto ali u kuhinju i sklanjanje mi se ne mesaj... ja to ni mami ne dam... sedi i uzivaj, ako dodjes na kafu ili rucak necu da peres vec da se opustis.

Isto ocekujem zauzvrat... :lol:

Meni smeta kad neko hoce da mi pomogne jer ja znam kako i zasto sklanjam i kako rasporedjujem.
Isto tako ne ocekujem da pomazem kad odem negde, ponudicu se ako bas treba ali nije mi to ok.

Ok mi je da deca srede svoje sobe i vrate sve na mesto ali u kuhinju i sklanjanje mi se ne mesaj... ja to ni mami ne dam... sedi i uzivaj, ako dodjes na kafu ili rucak necu da peres vec da se opustis.

Ни ја када ми дођу гости.
Али неко од 16 рецимо иде код бабе и деде од 70, па ред је да дође бар дан пре да усиса, покачи завесе и оде у набавку.

Ни ја када ми дођу гости.
Али неко од 16 рецимо иде код бабе и деде од 70, па ред је да дође бар дан пре да усиса, покачи завесе и оде у набавку.
To je drugo.
To mi se podrazumeva, od osnovne skole sam uvek sredjivala kod baba i deda i kod ujaka.
Ali nisam to radila iz zahvalnosti vec zato sto me je nerviralo sto nije onako kako ja volim i hocu, pa onda usisavaj, ribaj, razmestaj...
Posle me dve nedelje zovu i pitaju gde je sta :lol:

To je stvar kucnog vaspitanja
Mene je odusevio kad je posle dorucka uzeo spontano da raspremi sto
Ali tako spontano, tacno vidis da mu je to normalno ponasanje u kuci
Spremam rucak, cerka radi, on je tu..u prolazu ubaci nesto u kantu za djubre I snimi da je kesa puna..polazi kasnije na trening I kaze dajte da ponesem da bacim djubre usput..ali sve spontano, nemas onaj osecaj usiljenog I neprijatnog..realno, tako bi trebali da se ponasaju svi u njegovim godinama..
Al realno, nije realno :lol:

To je stvar kucnog vaspitanja
Mene je odusevio kad je posle dorucka uzeo spontano da raspremi sto
Ali tako spontano, tacno vidis da mu je to normalno ponasanje u kuci
Spremam rucak, cerka radi, on je tu..u prolazu ubaci nesto u kantu za djubre I snimi da je kesa puna..polazi kasnije na trening I kaze dajte da ponesem da bacim djubre usput..ali sve spontano, nemas onaj osecaj usiljenog I neprijatnog..realno, tako bi trebali da se ponasaju svi u njegovim godinama..
Al realno, nije realno :lol:
draga dive, polako sa odusevljenjem, ljudi dobro glume, treba proci koja godina dok se ne pokaze ko je kakav :))
tako sam se ja zajebo, kao fina porodica a ono svi glume za oskara, mozes im svima podijeliti po jednog :))

А можда је баш све сјајно и боље него што се чини! :heart:
Нити је Дивка без искуства, нити њена ћерка. Није то прва љубав па те жедног преко воде преведу.
nikad nije kasno da se kvalitetno zajebes :)))

draga dive, polako sa odusevljenjem, ljudi dobro glume, treba proci koja godina dok se ne pokaze ko je kakav :))
tako sam se ja zajebo, kao fina porodica a ono svi glume za oskara, mozes im svima podijeliti po jednog :))
nemam ja odnos sa njim odusevljeno grljenje i hvaljenje
samo primecujem one stvari koje ljudi treba da imaju ukoliko zele da dele zivot sa nekim
pre neki dan pricam sa cerkom uopsteno o medjuljudskim odnosima, trovanjima, nesporazumima, kompromisima, procenama kada nesto treba da se nadogradjuje, a kad od necega treba da dignes ruke na vreme
njena losa godina sa prethodnim momkom je u stvari njen dobitak jer je uspela to lose da prekine posle godinu dana, ali i da joj izgradi kriterijum kako veza ne treba da izgleda
ako je samo tako nesto u ponudi, bolje sam i miran san nego pakao citavog zivota zbg ``ljubavi``

svaka ti cast za soju kad mozes... kad sam radila film u iloku i backoj palanci sa nekim britancima u palanci sve na meniju bilo od soje kad su domacini postavili i jos pride raso ybt... umalo se nisam ispovratila ja koja sam navikla na mesiste ceo zivot... srecom posle u iloku otisli u jednu mehanu, cuvenu na cosku dve ulice koju je drzao neki topli brat ali kuvar top do jaja... i tamo klopica bila da se smrznes..a da ne pricam o ilockim podrumima sa vinima starim po 50 godina kao mleko sto su nam dali

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back