Шта кувамо данас 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
okp :lol:
ne dolazi nam decko
ima utakmicu van beograda i vracaju se tek veceras
onda sutra jak rucak
u stvari ne znam ni da li dolazi u bgd ili je sada non stop u ns
moram da napravim raspored njegovih slobodnih dana :)
obaria sam brokoli, supa mi je savrsena, jaka, bistra i sa dugim svezim rezancima
pastrmke su nam ispekli
i salatu jos da spremim - bice onaj mix sa svim i svacim, samo cu da dodam jos iseckani praziluk, umesam grcki jogurt i pobacam nar preko
ostatak dana bez obaveza
slatko nista ne spremam, imamo jos zita
Ma okp i ja ko dupe i oko,nego ne podnosim da budem gladna

okp :lol:
ne dolazi nam decko
ima utakmicu van beograda i vracaju se tek veceras
onda sutra jak rucak
u stvari ne znam ni da li dolazi u bgd ili je sada non stop u ns
moram da napravim raspored njegovih slobodnih dana :)
obaria sam brokoli, supa mi je savrsena, jaka, bistra i sa dugim svezim rezancima
pastrmke su nam ispekli
i salatu jos da spremim - bice onaj mix sa svim i svacim, samo cu da dodam jos iseckani praziluk, umesam grcki jogurt i pobacam nar preko
ostatak dana bez obaveza
slatko nista ne spremam, imamo jos zita
Sad je u ns? Jao da nije gladan? :(
Ako treba,tu sam :lol:

Синоћ отворимо мускат отонел (вршачки), сад под називом Винарија Драшковић - није ни близу онога што је био раније.
Као разводњено.

kazem ja tebi ono lidlovo sto je na akciji bilo 199 dinara je vrh...ali meni licno samo kao desertno.

20201220_174741800600.jpg

meni najlepsi rucak brokoli, kupusici i spargle...moze i poneki karfiol da bude... i napravim neki besamel, domaci, vino pod moranje i pored toga na tanjir metrem rokfor i neki dobar kulen kao topolin ili ako se ima prsut...
Ја купушчиће волим или на тефлону са б. луком и маслиновим или у рерни, преливене павлаком у коју сам нарендала још по неки сир и посула опет б. луком и першуном.
Тако волим и боранију, и шпаргле, и патлиџан...
Мени само да је поврћа и млечних производа. Волим рибу и морске плодове, а без меса могу скроз.

• Podržavam
Reactions: Em.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back