Шта кувамо данас 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ja volim pohovano pileće belo i bečku baš volim, a mrzim fa pohujem iz dna duše...
Jednom kupiš u lidlu kad je sniženje par belih mesa, isečeš izlupaš i ispohuješ pa na tacnu, preko najlon i tako dok sve ne ispaniraš, pa zamrzivač. Onda kad ti se jede izvadiš šniclu dve, ona se otopi za 15 minuta i ispržiš. Od jednog belog mesa uglavnom bude 6 šnicli.

A kuvanje...biće dve vrste sarme, posna i prava. Treba da istrošim neke koske od šunke mangulice pa ću to staviti da im zamiriše.
Inače, sinoć u lidlu šnicle tolstolobika 180 din kg a šarana 280...isto kilogram. Valjda im puno ostalo, mislim da će biti i danas ista cena, mora da se rasproda do nove akcije. Napunih zamrzivač.

Ни ја не волим да похујем, али клинац обожава поховано и то мешано презле и печени сусам. Једемо уз салату, без хлеба и прилога па када се смилујем, никада не правим мање од кг.

tako mi je drago što je lidl spustio cene pre svetog nikole i lupio šamarčinu svim onim trgovcima koji usled praznika ili slave bilo kakve masovne pottrošnje dižu cenu jajima, mesu, ribama...
aplauz za lidl
popucali svi osim maxija... tako i treba, da ostane jedna domaca aj da kazem trgovacka kuca i nekoliko solidnih stranih... ko ne zna, lidl uveo kupovinu na odlozeno na 6 rata na cekove...a poenta je sto ne moraju da dospevaju svakog meseca vec mozes celu sumu da platis tek za 6 meseci... to je udarac koji mnogi drugi trgovci nece moci nikako da svare

ono vino tokaj madjarsko za 200 kinti je bolje od 90 posto vina koje imas u svim marketima...

Синоћ отворимо мускат отонел (вршачки), сад под називом Винарија Драшковић - није ни близу онога што је био раније.
Као разводњено.

Синоћ отворимо мускат отонел (вршачки), сад под називом Винарија Драшковић - није ни близу онога што је био раније.
Као разводњено.
da, nekad je muskat bilo vrh vino... ako nadjes muskat tamo od granice sa hrvatskom zaboravih vinariju hrvatska je, taj je vrh jos uvek...

tako mi je drago što je lidl spustio cene pre svetog nikole i lupio šamarčinu svim onim trgovcima koji usled praznika ili slave bilo kakve masovne pottrošnje dižu cenu jajima, mesu, ribama...
aplauz za lidl
citam malopre da je cena sarana kod njih 250, a pre godinu ii dve bila je nesto nenormalno visoka u ostalim marketima..malte ne kao da je orada u pitanju

italijanski brokoli je vrh...za 100 kinti mozes sa pvalakom da fino i zdravo rucas a od vode u kojoj je kuvan da se napravi predivna corbica za nekoliko dana. ja to stalno radim.
masa ljudi u lidlu samo kupuje povrce i voce jer je za klasu jeftinije i bolje od onog na pijaci.
Koji je taj italijanski? Da li i njega kupuješ u Lidlu?

italijanski brokoli je vrh...za 100 kinti mozes sa pavlakom da fino i zdravo rucas a od vode u kojoj je kuvan da se napravi predivna corbica za nekoliko dana. ja to stalno radim.
masa ljudi u lidlu samo kupuje povrce i voce jer je za klasu jeftinije i bolje od onog na pijaci.

Данас је и у Максију повољан. (100 дин. 500 гр). Купујем га кад год могу.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back