- Poruka
- 29.459
jel ima neka dobar recept z adomaci baunti, davno sam pravila po nekom receptu i smorila se bilo mi premasno. posle me mrzelo da experimentisem, jer slatkise retko pravim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ima neki zdravko kulinarko na ig, mislim da ne postavljao recept. Aj sad cu da vidim pa ti kopiramjel ima neka dobar recept z adomaci baunti, davno sam pravila po nekom receptu i smorila se bilo mi premasno. posle me mrzelo da experimentisem, jer slatkise retko pravim.
Cekaj, jel je postavljao ili ne postavlja?Ima neki zdravko kulinarko na ig, mislim da ne postavljao recept. Aj sad cu da vidim pa ti kopiram

Moj ti je predlog, ako je to slatki kolač, da ga pre polaska pospeš šećerom u prahu, izgledaće baš lepoSecam se da je ona kad joj ne uspe,nocu pravila drugi,obicno je i taj prvi pocinjala tek kasno uvece.
Ja se vala bakcem celo posle podne,ne mogu vise
Jao sto je dobra idejaMoj ti je predlog, ako je to slatki kolač, da ga pre polaska pospeš šećerom u prahu, izgledaće baš lepo
Slavski,ali sladak.ne jedemo ga umesto hleba,vec kao kolacTo je valjda slavski kolač, jede se umesto hleba.
Kaze muz na lotou izvucen dobitnik nekog dzipa iz subotice.priznaj da si ga ti izvuklaMoj ti je predlog, ako je to slatki kolač, da ga pre polaska pospeš šećerom u prahu, izgledaće baš lepo

А ми за Бадњи дан увек лигње или хоботницу са кромпиром у пиву.ja mnogo volim posni meni, vise nego mrsni. mozda zato sto se posni meni retko sprema. jedva cekam badnji dan pa da pravimo one posne pite, pa prebranac, pa posnu sarmu sa kiselim kupusom, pa krompir salatu i naravno sarana. ja uvek nekako tradicionalno pravim, samo sam par puta pravila neke egzibicije sa morskim plodovima i slicno.

Sta su te kokosove pahuljice?@BojaMagije, evo ga![]()

Ne znam, ja sam samo kopirala receptSta su te kokosove pahuljice?

A mozda misli samo ono obicno kokosovo brasnoNe znam, ja sam samo kopirala recept
Ali mislim da ih ima u DM-u
Krupno rendani komadi kokosa, imas ih u tempu na zdravoj hrani I u dm-uSta su te kokosove pahuljice?
A mozes I da ga premazes glazurom od secera u prahu I limunovog sokaJao sto je dobra ideja

nisam ljubitelj malina a ni tih mesavina sa kis. pavlakomЈа већ имам цео материјал за моју врхунску торту од пишкота, киселе павлаке, шлага и малина.
nisam ljubitelj malina a ni tih mesavina sa kis. pavlakom
ma meni je sve ok kad neko nesto voli...mozda sam ja probala losu, bila mi je prekisela i zgadila mi se da nemam zelju ni da probam kod nekog drugogТо је једино за шта сам способна и сви је обожавамо.
ma meni je sve ok kad neko nesto voli...mozda sam ja probala losu, bila mi je prekisela i zgadila mi se da nemam zelju ni da probam kod nekog drugog