- Poruka
- 41.454
Musaka bato ... ima da se krka samo tako .. prste da polizes
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Grašak i meso
Ja se vama stvarno divim sa koliko volje spremate
Sad me više boli dugme da se hvalim čak i svekrvi šta sam spremila
Znači ja ne volim šporet i tako

A to spremanje rucka kad se predstavi tako kao da kad kuvas ne mozes nigde ici. I oduhme ti pola dana.... onda ni ne cudi sto ne volis.
Ali nije tacno da onaj ko kuva nema vremena da makne od sporeta
Ja sam danas dok sam srkala kafu spremila deci dorucak i odma smo izasli napolje. Setali. Otisli do najlon pijace. Zadrze se dosta. Crkli setajuci. Dosli smo u 1 kuci i odma sam ubacila paprikas da se skuva. U tri cemo jesti vec.
Realno trebalo mi je 10 minuta da sve ubacim u serpu. Pijem kafu. Uzivam u ulovu sa najlona. Nasetah se. Posle rucka opet idemo u skitnju.
Stvarno ne kapiram kako ne mozete zbog kuvanja da zivite

meni to isto nije bas jasno, al otkud znam sta i kako ko kuva
komarci vise nema
paradajz corbice s prosom je ostalo i za veceru
Pogledajte prilog 532939
Pogledajte prilog 532940
komarci vise nema
Pogledajte prilog 532939
Pogledajte prilog 532940
A to spremanje rucka kad se predstavi tako kao da kad kuvas ne mozes nigde ici. I oduhme ti pola dana.... onda ni ne cudi sto ne volis.
Ali nije tacno da onaj ko kuva nema vremena da makne od sporeta
Ja sam danas dok sam srkala kafu spremila deci dorucak i odma smo izasli napolje. Setali. Otisli do najlon pijace. Zadrze se dosta. Crkli setajuci. Dosli smo u 1 kuci i odma sam ubacila paprikas da se skuva. U tri cemo jesti vec.
Realno trebalo mi je 10 minuta da sve ubacim u serpu. Pijem kafu. Uzivam u ulovu sa najlona. Nasetah se. Posle rucka opet idemo u skitnju.
Stvarno ne kapiram kako ne mozete zbog kuvanja da zivite
Jao sto je ovo lepo! Jel vama mirisu slike? Meni cesto

Pa ja se divim ženama kao ZD![]()
Ja ne volim kuhinju previše i gledam da slobodno vreme provodim ono što ja smatram kvalitetnim
Tu ne spada kuvanje sem pravljenja poslatica ponekad
ja volim da kuvam, bas uzivam u tome
volim i da kupujem na pijaci povce, da biram, da setam pa dobijem inspiraciju sta da skuvam kad ugledam neke lepe komade neceg sto nisam imala u planu da kupim
bila sam u situaciji da mi je ono sto jedem bilo na kraju stranice prioriteta za taj period, pa smo se snalazili sa porucenom hranom, sa restoranima..
necu da kazem da ja kuvam najbolje na svetu, ali hocu da kazem da kad kuvam gledam sta i kako spremam kako bi sacuvala sto vise nutritivnu vrednost te hrane, da vodim racuna o zacinima koje koristim
i smem da tvrdim da je hrana koja izadje iz moje kuhinje mnogo kvalitetnija od hrane koju spreme u restoranu..cak i kad koristimo iste namirnice
komarci vise nema
Pogledajte prilog 532939
Pogledajte prilog 532940