krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
ovako radim i ja.
Ja uvek tako. Nije ukusan kao mamin, ali je mnogo brže i lakše se ljušte.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovako radim i ja.

Ja uvek tako. Nije ukusan kao mamin, ali je mnogo brže i lakše se ljušte.
Можеш себи лаганезе да направиш десетак литара сирћаша прва лига, што би за твоје потребе било доста.I ja u gotovo sva variva dodajem sirće..sebi u tanjir...
To kad se navuces...
Danas za rucak ne znam sta cu....a ni da l' cu..

Mogu u rernu, samo u rernu. Stavi ih pri vrhu, okreni kad se ispeku odozgo i nema potrebe da ih peces na ringli. (Ja pekla na pek papiru.)
Kad budu gotove ubaci u par kesa, nek odstoje malo, da bi se bolje ljustile.

e super, neka riknu u rerni da ja ne bih riknula kraj ringle...ne znam sta mi bi da ih kupim onoliko.![]()
može rerna,brže je,
moja snajka pravila od barenih ajvar,
pobaca u kipuću vodu,samelje i sve ostalo kao kod pečenih paprika,
meni nije to to,ali nemaju svi selo,smederevac i cele dane da se akaju sa sto kila paprike
Мазохизам. Имаш у Темпу разних ајвара на акцији, бог да те види.
nije ovo za ajvar...ovo su one crvene paprike za zamrzivac, za salatu sa belim lukom, slanu tortu, koristim ih kada pravim i neko jelo od patlidzana.
Онда ок, Само, да ти није много тих 30 кила?

ja volim vise przeni ajvar, ali ga ne pravim uopste sad, jer nemam ni uslova ni vremena, a uzela 30 kg paprika da ispecem za zamrzivac. kupim onaj bareni ajvar u tegli, pa ga proprzim kod kuce. ne ispadne lose.
nije ovo za ajvar...ovo su one crvene paprike za zamrzivac, za salatu sa belim lukom, slanu tortu, koristim ih kada pravim i neko jelo od patlidzana.
a ovo za friz,ma onda samo u rernu,ionako kad se odmrznu ljušte se skoro same od sebe,
one budu super kad se ispohuju,pa se ređaju kao musaka sa pohovanim tikvicama,šunkom,kačkavaljem,mnogo dobra stvarčica,može hladno,može toplo,
ovo sam skroz navrat-nanos napisala,kuku meni
). skupo mi je da dajem za one gotove kesice, jer jedemo dosta povrca i onda ovo izadje jeftinije.

I ja u gotovo sva variva dodajem sirće..sebi u tanjir...
To kad se navuces...
Danas za rucak ne znam sta cu....a ni da l' cu..

Sad jos kazi da si i ti iz Banata,pa da poverujem da to ima veze s tim. Jer ja nikog osim Banaćana nisam videla da to rade![]()

Mm je iz Vrsca...tamo sam sto puta videla da sipaju sirce u klopu
a mozda to i nema veze s tim![]()
). Мислим, мамина страна. Тата је из Монтенегра.Jako bih volela ako bi mi neko preveo kako da naparavim ovaj karamel fil. Tačnije, šta je "single (pouring) cream "? Ostalo razumem.