Šta kuvamo danas 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I mi kupili čvarke danas na pijaci :rumenko:
A juče sam od tetke donela bundevu, koprivu, blitvu, rukolu, salatu, špargle.... Juče sam napravila čorbu od raznog povrća, pržila kobasice i pravila restovani krompir, pa se to jelo uz ostatak prebranca od prekjuče. Uz zelenu salatu u koju sam ubacila po malo rukole, sremuša, mladog luka....
Sinoć je sin pravio bečke za društvo, pa je ostalo i za danas, kao i šerpa pire krompira. A opet ostalo je i malo prebranca i restovanog krompira i pečenih i nepečenih kobasica, jer su u petak kupili i muž i sin. Pa će to da se jede dok se ne pojede. Uz obilje zelene salate...
sta ja znam, skupi su. preskupi. 950 dn za kilo. ranije, davno, cvarci se nisu ni racunalli u hranu, bili su skoro kao otpadak kada se kolje svinja

zbog masnoca uzmem nesto malo da se zadovoljim. a i dolazi toplije vreme pa vise nema smisla

ps mi pravimo njoke, obicno vikendom za taj dan, a onda stavimo u zamrzivac jos za jedan obrok ili dva.

sremus-1.jpg

sremus, opran, samo da se zaulji i zacini...

Mi danas ručali u Kamelotu u NS-u.

Jeste, ko mi je već rekao, kod SPENS-a je, pa sam se tamo i parkirao i našetali smo se po centru, izgledneli su, umorili se i taman smo bili pri apetitu. Super je NS nedeljom, nema gužve, a još bio i neki maraton.

Dobra je klopa i raznovrsna, ni poslastice nisu loše, meni se čini da su cene povoljne, šta znam...okej su skroz ....pivo imaju klasično, crveno i crno, žena pila neko polusuvo crno vino, kaže nije ni to loše.

Preporučujem

Jednom sam jedo neku teletinu ispod sača kod Hercegovca, a drugom prilikom u tajlanskom restoranu, taj je ekstra i vrh, što bi rekli klinci, i pamtim jednom me vodili na Dunav u neki restoran. Uglavnom, svuda gde sam klopao u NS, baš mi je bilo dobro.

Poslednja izmena:
Mi danas ručali u Kamelotu u NS-u.

Jeste, ko mi je već rekao, kod SPENS-a je, pa sam se tamo i parkirao i našetali smo se po centru, izgledneli su, umorili se i taman smo bili pri apetitu. Super je NS nedeljom, nema gužve, a još bio i neki maraton.

Dobra je klopa i raznovrsna, ni poslastice nisu loše, meni se čini da su cene povoljne, šta znam...okej su skroz ....pivo imaju klasično, crveno i crno, žena pila neko polusuvo crno vino, kaže nije ni to loše.

Preporučujem

Jednom sam jedo neku teletinu ispod sača kod Hercegovca, a drugom prilikom u tajlanskom restoranu, taj je ekstra i vrh, što bi rekli klinci, i pamtim jednom me vodili na Dunav u neki restoran. Uglavnom, svuda gde sam klopao u NS, baš mi je bilo dobro.

Ja sam mislila da je to samo kafic,jednom smo se tamo mm i ja nasli sa nekim drustvom.
Ako mislimo na isti objekat...prekoputa SPENSa enterijer u tamnim tonovima sa stitovima i macevima po zidovima i klasicnim drvenim stolovima :think:

o jbt, ti si toliki davez od coveka, da je prosto neverovatno sta si u stanju da zameras ljudima na temi, da im brojis postove, opominjes dal ce da napisu sta su jeli, kuvali, dal je po starim srBskim obicajima il nije
gledaj u svoj lonac i ako hoces obavesti nas sta si zbrckao, ako neces cao zdravo

razvigor, danas prolazim kod univera (preko puta je sajam,) i vidim skola engleskog kamelot hehehe
rekoh sigurno si sa tim pobrkao, znam da je preko puta spensa
imaju i na kopu, al im lokacija bzvz, bolje mesto ima salas 137 i pub..
mada sve ti je to isto, manje vise, ekipa jedna, svi drugari :)

o jbt, ti si toliki davez od coveka, da je prosto neverovatno sta si u stanju da zameras ljudima na temi, da im brojis postove, opominjes dal ce da napisu sta su jeli, kuvali, dal je po starim srBskim obicajima il nije
gledaj u svoj lonac i ako hoces obavesti nas sta si zbrckao, ako neces cao zdravo

razvigor, danas prolazim kod univera (preko puta je sajam,) i vidim skola engleskog kamelot hehehe
rekoh sigurno si sa tim pobrkao, znam da je preko puta spensa
imaju i na kopu, al im lokacija bzvz, bolje mesto ima salas 137 i pub..
mada sve ti je to isto, manje vise, ekipa jedna, svi drugari :)

tvoj suvisni i spamerski post necu ni da komentarisem. ha, ha, ha

cao, zdravo je tako oskudan recnik, da mogu da zamislim osobu sa tim bogatim manirima

svaka tema jebarnik
i posle ti pričaj o roštilju salatama i desertima
mada svako je bolje jebsti se nego jesti

- - - - - - - - - -

MA
meni se sere od tog sremuša
kao mega giga esencija zdravlja
a realno travuljina nije ni za k rac
možeš da je umuljaš negde ali čemu

MA
meni se sere od tog sremuša
kao mega giga esencija zdravlja
a realno travuljina nije ni za k rac
možeš da je umuljaš negde ali čemu

Nijedna biljka na svetu nije delotvorna za ciscenje creva, zeluca i krvi kao sremus. Deca ukoliko imaju gliste, nestaju vec nakon dva do tri dana upotrebe. Sremus raste slobodno, nije prskan pesticidima koji kidaju sinapse CNS.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back