Šta kuvamo danas 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo sto se ja ne zezam-sonova surla je delikates,moze da se sprema kao rostilj,moze da se sprema tako sto se stavi u posudu i zar ide okolo i preko.
Volela bih to da probam mada su mi sanse jako male jer treba preci pola sveta za to.
slonovi su previse ugrozena vrsta da bi se neko sladio njihovim surlama ili pravio djindjuve od slonovace.

Хладно ми још за башту, мада смо је средили данас заједничким снагама :D,
а кувамо класичан недељни ручак, говеђа супа, печење (и кромпирићи :rumenko:),
мало зелене салатице и .......... пита са јабукама :)

ja u petak nakupovala zelenis na pijaci za ovu nedelju..nasla divan mladi kupus
pita me dete jutros - sta cemo danas za rucak
jel moze pile kuvani kupus..nismo odavno..
weeeeeeeeeee..bas mi se jede..
- sa curetinom
nemoj curku ko boga te molim :sad2: :rida:
- dobro :maca: onda sa junetinom
znaci danas, sladak kupus sa junetinom :aha:

a sutra cemo curkicu i blitvu :smeker:

731-1.jpg

732-1.jpg

738-1.jpg

:

danas brzi rucak, pile peceno u supermarketu, palenta i stari sira , zelena salata, sremus, mladi luk

ima i cvarci ,a li ne verujem da cu da ih stavim na astal.

i domaca radza, no1 na svetu i okolini

I mi kupili čvarke danas na pijaci :rumenko:
A juče sam od tetke donela bundevu, koprivu, blitvu, rukolu, salatu, špargle.... Juče sam napravila čorbu od raznog povrća, pržila kobasice i pravila restovani krompir, pa se to jelo uz ostatak prebranca od prekjuče. Uz zelenu salatu u koju sam ubacila po malo rukole, sremuša, mladog luka....
Sinoć je sin pravio bečke za društvo, pa je ostalo i za danas, kao i šerpa pire krompira. A opet ostalo je i malo prebranca i restovanog krompira i pečenih i nepečenih kobasica, jer su u petak kupili i muž i sin. Pa će to da se jede dok se ne pojede. Uz obilje zelene salate...

odličnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....:ok:
uvek kad mesim noke,ono što preostane na tacnu i u zamrzivač...:aha:

mi danas nedeljni bački ručak....supa domaća sa rezancima,u supi svašta povrća,pečeni krompir i piletina...zelena salata uz mladi lukac iz svekrvine bašte...:aha:

A kako mesis njoke? Moze onako detaljno?

Mi danas narucili rostilj,dodali salatu od mladog luka i rotkvica..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back